Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii Teo Show

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la o nouă ediție Teo Show. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit și astăzi pentru dumneavoastră invitați speciali, așa cum v-au obișnuit deja.

La rubrica "Test de vedetă", cu Sergiu Piloff, invitata va fi îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu, care e însărcinată la 46 de ani.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Angela Rusu mărturisea că ea consideră că este o minune faptul că a rămas însărcinată la această vârstă.

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinică din Grecia, Atena. Aceste tratamente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timpul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat.

Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia.

Ne-a încurajat foarte mult”, declara cântăreața.

La rubrica Taboo, unde a fost invitată chiar Angela Rusu săptămâna trecută, o vom vedea astăzi pe Eugenia Șerban.

Angela Rusu și Sergiu Piloff
Angela Rusu, invitata lui Sergiu Piloff la "Test de vedetă"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Pe cine vom mai vedea astăzi la Teo Show

Îi vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor, pe Maria Dragomiroiu, alături de familie, pe Theo Rose și Alexandra Ungureanu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", pe deja cunoscutul doctor Ovidiu Peneș și pe Alina Laufer.

Alina Laufer și familia ei
Alina Laufer și familia ei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ca de obicei, doctorul Ovidiu Peneș ne dă cele mai bune sfaturi legate de nutriție și de menținerea unui stil de viață sănătos. Vom învăța astăzi de la doctorul Peneș mai multe lucruri despre oboseală și despre durerile puternice de cap. După cum știți, este foarte important să respectăm orele de somn și să nu ne surmenăm, pentru că oboseala are consecințe asupra sănătății noastre.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul Tv al postului de televiziune Kanal D  și este difuzată de luni până vineri la postul nostru, de la ora 15:00. Show-ul de divertisment prezentat de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea este îndrăgit de numeroși români și urmărit zilnic de cel puțin câteva sute de mii de telespectatori.

Dacă dorești să vezi Teo Show Live Video Online, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când este difuzată emisiunea la

TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 martie 2021- VIDEO Noi surprize din partea lui Teo Trandafir și Bursucu!

  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 martie 2021 - VIDEO Noi surprize din partea lui Teo Trandafir și Bursucu!

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 martie 2021 - VIDEO Surprize uriașe din partea lui Teo Trandafir și Bursucu de 8 Martie!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, apariție de senzație! Cu cine va fi văzută

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies