Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 martie 2021 - VIDEO Surprize uriașe din partea lui Teo Trandafir și Bursucu de 8 Martie!

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la o ediție specială Teo Show de Ziua Femeii

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la o ediție specială Teo Show de Ziua Femeii. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră surprize uriașe în această zi specială, ziua de 8 Martie, Ziua Femeii.

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi se numără și artiștii Lidia Buble și Ștefan Stan, care vor și cânta în cadrul acestei ediții speciale.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Le vom mai vedea în emisiunea de colecție de astăzi pe Majda de la Survivor România, pe Romanița Iovan, pe Ruby cu mamaia ei și pe Paula Hrișcu, alături de Ad Libitum. Paula Hrișcu a scos chiar astăzi, alături de Ad Libitum, piesa "Mama", un omagiu celor care ne-au dat viață și pe care le sărbătorim astăzi.

Printre surprizele de astăzi se mai numără și momentul în care Giani Kiriță le va oferi flori celor mai importante persoane din viața lui, dar și intrarea în direct, prin Skype, a lui Musty Kamara, care tocmai a fost eliminat de la Survivor România, în emisiunea de duminică seară. Vom vedea ce mai are să ne dezvăluie Musty Kamara din această experiență unică pe care o reprezintă participarea la Survivor România.

Musty a fost un adevărat lider pentru echipa Războinicilor, însă în ultima vreme au apărut disensiunile între el și o parte a echipei, așa că Războinicii l-au nominalizat pentru eliminare. În urma votului publicului, Musty a părăsit competiția.

Musty Kamara
Musty Kamara ne împărtășește mai multe lucruri despre experiența Survivor

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta.

Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta.

Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea.  Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru

mine.

Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor”, a reacționat Musty după ce prezentatorul Survivor România a anunțat că el este cel care părăsește competiția.

Giani Kiriță
Puternicul Giani Kiriță ne arată că este și sensibil, oferindu-le flori celor mai importante persoane din viața lui

Emisiunea Teo Show face parte din  programul Tv al postului de televiziune Kanal D și este una dintre cele mai îndrăgite din România.

Nu de puține ori Teo Show a fost lider absolut de piață pe tronsonul său orar. Emisiunea este difuzată de Kanal D de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă dorești să vezi emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefon mobil sau laptop. 

Citeste si: Survivor România 2021. Alin, prima reacție după ce Musty a fost eliminat de la Survivor România: "Albert și cu mine am făcut un..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, apariție de senzație! Cu cine va fi văzută

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 4 martie 2021 - VIDEO Andreea Marin ne arată secretul formei sale fizice senzaționale la 46 de ani!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 2 martie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies