Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 28 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Radu, scandal cu Adelina!

,
Radu și Adelina se ceartă
Radu și Adelina se ceartă [Sursa foto: captura video Kanal D]

Radu se ceartă cu Adelina, cea pe care și-o dorea ca iubită. Urmărește Puterea Dragostei de la ora 17:00, la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Radu și Adelina se jignesc reciproc, ea spunându-i că are "3 clase, ca trenul", în timp ce el o numește "jalnică".

Cei doi au ulterior o discuție pe canapea, încercând să pună capăt conflictului.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Radu și-o dorea ca iubită pe Adelina, iar ea susține că Radu se leagă de ea fiindcă l-a respins.

Ayda a avut o scurtă relație cu Radu și pare că se bagă în orice relație pe care tânărul și-ar putea-o face în casa Puterea Dragostei.

Ayda de la Puterea Dragostei
Ayda de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Spre exemplu, atunci când Radu încerca să discute cu Adelina, în urmă cu ceva timp, Ayda s-a băgat și l-a întrebat dacă nu îi e rușine să se dea la tânără de față cu ea.

Ayda susține că nu o mai interesează ce face Radu, însă acțiunile ei demonstrează contrariul. Vom vedea dacă între cei doi mai există vreo șansă de împăcare.

Radu a fost acuzat de mai multe concurente că s-ar da la toate fetele din casa Puterea Dragostei, ceea ce l-ar apropia, din acest punct de vedere, de Cristian Marinescu, cel supranumit "Casanova" din sezonul 3.

Radu, extrem de nervos!

Radu este unul dintre concurenții nervoși de la Puterea Dragostei sezonul 3. El a avut mai multe ieșiri, inclusiv în ceea ce o privește pe Ayda.

Cel mai recent a aruncat cu o masă.

Cu Ayda, fosta lui iubită, s-a certat de nenumărate rânduri în emisiune, iar tonul a fost unul violent.

Nici cu băieții Radu nu a fost până acum deloc calm, sărind la bătaie în câteva rânduri.

Radu le spunea, la un moment dat, unor concurente, printre care Mariana și Aya, să plece acasă și să vină concurente interesate de băieții din casă. Cele două au fost acuzate de Nicos că își dădeau mesaje cu băieți din afara casei. Aya este momentan cuplată cu Andrei, iar Mariana s-a despărțit de Cristian Comănici.

Urmărește Puterea Dragostei astăzi, de la ora 17:00, fie la TV, fie pe site-ul Kanal D! Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html .  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 28 mai- Prima parte- VIDEO. Radu o jignește pe Adelina: "Ești jalnică!"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 28 mai - Prima parte - VIDEO. Radu o jignește pe Adelina: "Ești jalnică!"

'Diana Șoșoacă ar putea candida la alegerile prezidențiale' - ipoteză lansată de George Simion

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 27 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra Cărare răbufnește: "M-am săturat!"

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Așa se întâmplă când...” Cum se simte acum?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies