Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 31 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă și pune ochii pe Marinescu!

,
Ayda și Marinescu
Noua concurentă, Ayda, și Cristian Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată miercuri. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

O nouă concurentă, Ayda, pătrunde în casa Puterea Dragostei. Cristian Marinescu, "Casanova" din casă, o invită la dans.

Vom vedea dacă Marinescu va avea o relație și cu Ayda.

Este cunoscut deja faptul că Marinescu a avut mai multe iubite în casă.

Vezi Online Video ediția de miercuri, 30 martie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu încerca în emisiunea de ieri să o convingă pe Alexandra Cărare să pună o vorbă bună la sora ei, Adriana, pentru el, însă iată că nu era serios.

Marinescu a avut deja trei relații în casa Puterea Dragostei: a fost cu Aya, cu Andreea și, mai recent, cu Maria. Totodată a flirtat cu multe alte concurente, printre care și Andrada.

Marinescu se arăta interesat și de Rose Marry, concurenta care are o poveste de viață emoționantă, crescând la orfelinat, însă nu a mai făcut nimic pe acel front. Vom vedea cu cine se va cupla Marinescu, ce pare atras de orice concurentă care arată bine.

Marinescu a dansat cu Ayda și va fi interesant să vedem dacă va face pași spre ea.

În urmă cu două ediții Marinescu spunea că singura concurentă care îl mai interesează este Adriana, sora Alexandrei Cărare.

Ayda, noua concurentă de la Puterea Dragostei
Ayda, noua concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu, acuzat că e interesat doar de premiu

Cristian Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că este interesat numai de premiul săptămânal și de cel mare, din finală, și că fetele nu au niciun fel de importanță pentru el.

George a fost primul care l-a acuzat de asta, a urmat și Cristian Comănici, care a susținut că Marinescu nu face nimic fără ca fanii

lui să fie de acord.

Cristian Marinescu recunoștea și el că joacă un rol în casa Puterea Dragostei, comparându-se cu actorii de la Hollywood.

Frumoasa Aya, care a fost o scurtă perioadă cu Marinescu în acest sezon de Puterea Dragostei, îi mărturisea Marianei că îl place în continuare pe acesta, cu toate că ea are o relație acum cu Andrei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și

în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, pe site-ul Kanal D, tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV.

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima fotografie cu bebelușul în brațe! Fanii l-au felicitat imediat!

  

 

Citește-ne pe
Citește și:

O noua concurenta socheaza prin aparitia sa uluitoare la Puterea dragostei! Aflati ce baiat i-a atras atentia seducatoarei Ayda, MIERCURI, 31 martie, intr-o editie incendiara,...

Tot mai multe rateuri în campania de vaccinare: Sute de persoane înscrise la un centru nu se pot vaccina din cauză că nu sunt medici

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bogdan Mocanu, prima fotografie cu bebelușul în brațe! Fanii l-au felicitat imediat!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 30 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Tensiunile se amplifică în casa iubirii! Concurenții sar la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies