Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 30 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Tensiunile se amplifică în casa iubirii! Concurenții sar la bătaie!

,
concurenti Puterea dragostei!
Tensiunile se amplifică în casa iubirii! Concurenții sar la bătaie!

Prima parte a ediției din 30 martie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma prima partea a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 30 martie.

concurenti Puterea dragostei!
Tensiunile se amplifică în casa iubirii!

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei și-a facut operație estetică!

Vezi Online Video ediția de marți, 30 martie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând    https://www.kanald.ro/live.html       de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 30 martie

Începutul de săptămână este unul presărat cu momente tensionate la Puterea Dragostei. Scandalurile

iau amploare, iar concurentii s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

Chiar daca ultimele săptămâni au fost extrem de tensionate, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției.

concurenti Puterea dragostei!
Concurenții sar la bătaie!

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț important. Cine sunt liderii în casa Puterea Dragostei în această săptămână? Decizia luată de staff-ul emisiunii: „Pentru că nu ați putut fi votați...” Ce se întâmplă cu eliminările?

În

casa Puterea dragostei certurile sunt la ordinea zilei, concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, iar în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei. 

Când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii concurenți de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică. Băieții, dar și fetele s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 29 martie 2021– A doua parte- VIDEO. Tensiuni fără precedent între Alexandra și Comănici

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 29 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Andrei și Marinescu, la un pas de bătaie. Se încing spiritele în casa Puterea Dragostei!

Marinescu dezvăluie adevărata față a Mariei: „Te cunosc atât de bine, încât...” Ce va spune despre fosta lui iubită? Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 29...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies