Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 29 martie 2021– A doua parte- VIDEO. Tensiuni fără precedent între Alexandra și Comănici

,
Concurenti Puterea dragostei!
Tensiuni fara precedent între Alexandra și Comănici

Discuțiile aprinse nu lipsesc de la Puterea Dragostei. Urmărește o nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro


In articol:

A doua parte a ediției din 29 martie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Concurenti Puterea dragostei!
Concurenti Puterea dragostei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 29 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Andrei și Marinescu, la un pas de bătaie. Se încing spiritele în casa Puterea Dragostei!

Vezi Online Video ediția de luni, 29 martie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html     de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 29 martie

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei,  cu multe tensiuni si certuri. Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei.

Concurenti Puterea dragostei!
Concurenti Puterea dragostei!

În ultima perioadă certurile au fost la ordinea zilei, concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte.

Concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției.

Un nou conflict izbucneşte între Alexandra şi Comanici, cei doi foști iubiți vor continua să se atace.

"Taci si stai jos! Nu e locul tău aici!", i-a spus Alexandra lui Comănici.

Cristian a recționat imediat: "Intelectual, îți calci pe principii ca om. Faci orice, doar ca să apari acolo."

Marinescu și  Maria
Marinescu și Maria

Marinescu o va acuza pe fosta lui iubită, Maria, că este falsă și că în cadrul emisiunii nu face altceva decât să joace un rol.

Concurentul de la Puterea Dragostei îi va spune Mariei că el o cunoaște cel mai bine și că dacă pe restul îi poate duce de nas, pe el nu îl poate păcăli.

„Te cunosc atât de bine, încât îmi dau seama cât de bine poți, mamă deci ai ceva ancestral. Deci cum își intră în rol, băi nu își intră nimeni, băi frate.”,  va spune Marinescu despre fosta lui iubită, Maria. 

Citeste si: Marinescu dezvăluie adevărata față a Mariei: „Te cunosc atât de bine, încât...” Ce va spune despre fosta lui iubită? Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 29 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei astăzi! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cristina Mihaela, anunț important. Cine sunt liderii în casa Puterea Dragostei în această săptămână? Decizia luată de staff-ul emisiunii: „Pentru că nu ați putut fi votați...”...

Deși vaccinații transmit coronavirusul, INSP dă vina pe ei pentru creșterea cazurilor: În octombrie, așteptăm 15.000 pe zi

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Două cupluri de la Puterea Dragostei, pe punctul de a-și spune adio: „Eu nu vreau un asemenea bărbat lângă mine!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 28...

Cazi, amenintari aprige la adresa lui Comanici! "Vezi ca dau din casa!" Nu ratati o noua editie incendiara Puterea dragostei, marcata de multe tensiuni, sambata, 27...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies