Cristina Mihaela, anunț important. Cine sunt liderii în casa Puterea Dragostei în această săptămână? Decizia luată de staff-ul emisiunii: „Pentru că nu ați putut fi votați...” Ce se întâmplă cu eliminările?

,
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a făcut cel mai așteptat anunț al serii. Aceasta a dezvăluit liderii din cele două case, dar și concurenții care s-au aflat în pericol de eliminare.


In articol:

Emoții mari pentru concurenții de la Puterea Dragostei. După o săptămână încărcată, cu tensiuni, certuri și dezvăluiri incendiare, a venit momentul așteptat de toți cei aflați în casa iubirii. Având în vedere că în această săptămână concurenți nu au putut fi votați de public, liderii celor două case au fost aleși într-un mod diferit.

Ce a anunțat Cristina Mihaela?

Cine sunt liderii în casa Puterea Dragostei în această săptămână?

Concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de o mare surpriză în această seară. Ei nu au putut fi votați de public, astfel că staff-ul a hotărât ca liderii caselor să fie aleși într-o manieră diferită. Mai mult, după voturile exprimate de concurenți, în pericol de eliminare s-au aflat Maria, Andreea și Radu, astfel că pentru ei emoțiile au fost cu atât mai mari.

Ulterior, Cristina Mihaela a anunțat că niciun concurent nu va fi eliminat, iar liderii de săptămâna trecută vor decide următorii lideri în casa Puterea Dragostei.

„Dragi concurenți, având în vedere faptul că în această săptămână nu ați putut fi votați deoarce site-ul de votare a întâmpinat probleme tehnice și fiindcă niciun nou concurent nu a intrat în competiție, noi am decis ca în această seară să nu existe eliminare.

Așadar, nimeni nu va pleca acasă. Pentru că în săptămâna aceasta nu au fost desemnați favoriții publicului, noi am decis ca liderii săptămânii următoare să fie aleși de cei care se află acum în posesia insignelor, adică Alexandra și Cristian. Menționăm că cei doi ar putea păstra insignele dacă ei consideră că niciun alt concurent nu merită să fie lider al casei fetelor, respectiv al celei a băieților pentru săptămâna următoare.”
, a anunțat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! 4 cupluri s-au luptat pentru premiul de 1500 de euro, dar ei au ieșit învingători

După câteva clipe în care au analizat situația, Alexandra și Cristian Comănici au ales liderii celor două case. Alexandra a decis să îi ofere insigna Mariei, în timp ce Cristian Comănici l-a desemnat lider în casa băieților pe Lucian.

Astfel, Maria și Lucian vor conduce cele două case pentru următoarele 7 zile.

Având în vedere că nu au existat eliminări, săptămâna s-a încheiat într-o notă pozitivă pentru concurenții de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021–A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu sare la bătaie!

Bode PUNE FRÂNĂ enturiasmului legat de congres: Vom da explicații PUBLICE

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Simona revine în forță în casă! Pe ce bărbat cuplat pune ochii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies