Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

,
Cazi și Andrada, concurenți la Puterea Dragostei
Cazi și Andrada, concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei începe la Kanal D, de la ora 11:00. Poți urmări a doua parte a ediției de vineri, 26 februarie 2021, Live Video Online pe kanald.ro.

Se vor încinge spiritele și în ediția de vineri, 26 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei. Replici acide, atacuri subtile și noi conflicte între concurenți, cam așa se vor desfășura lucrurile în partea a doua a emisiunii. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei nu sunt dispuși să facă pace, nu renunță la orgolii și vor continua seria atacurilor și în partea a doua a emisiunii de vineri, 26 februarie 2021. Conflictul dintre Alexandra și George este unul mai vechi și dacă până acum au încercat să se evite reciproc, cei doi concurenți se vor ataca din nou în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. 

Alexandra: Te crezi inteligent?

George: Pe lângă tine? Da! Eu nu tac când zici tu, înțelegi? Eu nu tac când zici tu, tac când vreau eu.

Alexandra: Deșteptule! 

Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei nu pot trece peste neînțelegerile pe care le-au avut în trecut, astfel că de fiecare dată când au ocazia intră în conflict și își reproșează lucruri.

Emisiunea Puterea Dragostei este cel mai îndrăgit show matrimonial din România, aceasta oferind șansa mai multor tineri să se cunoască și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea este difuzată în două părți, de la 11:00 și de la 17:00, în timp ce sâmbăta și duminica este difuzată de la 16:00 și 19:00. Poți vedea edițiile Puterea Dragostei la TV sau online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Seya, pusă la zid de Romeo: „Ba Alex, ba eu!” Ce alegere va face concurenta de la Puterea Dragostei?

Cazi îi declară război Andradei? Incredibil ce va spune despre concurenta de la Puterea Dragostei

Părea că între Cazi și Andrada lucrurile merg bine și că există șanse ca în viitor relația lor să evolueze și cei doi să formeze un cuplu, însă se pare că, în momentul de față, nu sunt tocmai pe drumul cel bun. Cazi o va ataca pe Andrada făcând referire la anumite zvonuri care au circulat în casa Puterea Dragostei despre ea, iar replicile acide ale concurentului o vor deranja pe Andrada și o vor determina să părăsească platoul emisiunii.

„Te pup, ești liberă! Fă ce vrei, zboară, du-te la turc, la albanez.”, îi va spune Cazi Andradei. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Mariana: „Nu o să fie niciodată iubita nimănui pentru că e...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care...

Șeful Enel, profeție terifiantă: piața de energie va avea doi ani de volatilitate extremă

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Marinescu și Maria se despart. Care sunt motivele?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies