Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care vrea să îl cucerească?

,
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei. Poți vedea prima parte a ediției de miercuri, 24 februarie 2021, atât la TV, cât și online, Live Video Online pe kanald.ro.

De Dragobete, sărbătoarea iubirii, concurenții de la Puterea Dragostei nu vor renunța la replicile acide, astfel că și în ediția de miercuri a emisiunii vor ajunge să se contrazică și să își facă reproșuri.

Cristian Comănici va avea parte de o surpriză, având în vedere că în casă va intra o tânără care îl va invita la dans.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Deși pe 24 februarie este sărbătorită iubirea, concurenții de la Puterea Dragostei nu vor ține cont de acest lucru, astfel că vor ajunge să se certe încă de la prima oră a dimineții. Seya, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, va fi pusă la zid de Romeo. Acesta îi va reproșa că deși a dezvăluit că este interesată de el, în realitate, tânăra i-ar acorda mai multă atenție lui Alex.

Romeo: Cum facem că ți-e drag de mine și te îndrepți spre Alex?

Seya: Dacă ai fost neserios, ai pierdut trenul, băiatul meu. 

Romeo: Pai da, măi, dar serios sau neserios, cum facem ca în mintea ta să fie cineva și tu să fii cu altcineva? 

Ulterior, Seya îi va dezvălui Mariei că ar forma un cuplu cu Alex dacă acesta i-ar cere să facă acest lucru.

Citeste si: Seya este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul matrimonial îndrăgit de o mulțime de persoane, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00. Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Cine este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei? A intrat în casă pentru Cristian Comănici 

Cu toate că se află în casa Puterea Dragostei încă de la începutul sezonului cu numărul 3, Cristian Comănici nu și-a găsit jumătatea, acesta fiind dezamăgit de faptul că nu a putut forma un cuplu cu Mariana. În ediția de miercuri a emisiunii, o nouă concurentă va intra în casa iubirii și va dansa cu Cristian Comănici. Astfel, rămâne de văzut dacă între cei doi va exista o chimie și dacă vor reuși să formeze un cuplu.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 22 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Marinescu face acuzații dure: „Te-ai întâlnit cu Andrada în scara de bloc și acolo...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sambata, 20 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cearta cumplita intre Madalina si Alexandra! "E cea mai mare falsa!"

Provocare! Denise Rifai, întrebări-cheie pentru Emilia Șercan: 'Să se facă adevăr și lumină! Nu de alta, dar noi chiar am vota o femeie președinte!'

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sambata, 20 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cearta cumplita intre Madalina si Alexandra! "E cea mai mare falsa!"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Maria, dezvaluiri socante despre Mariana si Rares!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies