Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

,
Lucian și Cazi, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Lucian și Cazi, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei începe la Kanal D, de la ora 11:00. Poți urmări prima parte a ediției de vineri, 26 februarie 2021, Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Weekendul se apropie, însă în casa Puterea Dragostei nu va fi liniște nici la finalul acestei săptămâni, ci din contră, concurenții vor avea din nou motive de ceartă.

Ce își vor reproșa și între ce concurenți vor apărea conflicte puternice?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 26 februarie 2021, Alexandra va fi surprinsă vorbind cu sora ei, Adriana, despre Cazi. Concurenta de la Puterea Dragostei va spune despre Cazi că deși își dorește să pară o persoană foarte inteligentă, în realitate poate fi foarte ușor păcălit de cei din jur. Mai mult, Alexandra nu se va limita doar la a discuta despre acest subiect cu sora ei, ci îi va atrage atenția lui Cazi că George l-a luat peste picior.

„Vezi că până acum, de trei ori te-a luat peste picior George și tu nu ți-ai dat seama.”, îi va spune Alexandra lui Cazi. 

Cazi va părea deranjat de afirmația Alexandrei, iar nemulțumirea se va putea citi pe chipul lui.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Mariana: „Nu o să fie niciodată iubita nimănui pentru că e...”

Dacă vrei să vezi replica lui Cazi pentru Alexandra, dar nu poți urmări emisiunea Puterea Dragostei din fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și online, live video pe site-ul Kanal D.

Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea este difuzată de la 11:00 și 17:00, iar în weekend, Puterea Dragostei poate fi urmărită de la 16:00 și 19:00.

Lucian și Cazi, replici acide la Puterea Dragostei. De la ce vor porni discuțiile?

Lucian este cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei și deși se află în casa iubirii de foarte puțin timp, acesta va intra deja în conflict cu unul dintre băieții din casă, mai exact cu Cazi. Lucian îi va spune lui Cazi că atunci când are ceva de reproșat ar trebui să o facă fix în momentul în care este nemulțumit, nu după ceva timp, spunându-i că o astfel de atitudine nu este deloc potrivită. 

Cazi se va certa și cu George, iar acesta din urmă nu se va feri să îl atace făcând referire la Andrada.

„Femeia aia care luptă pentru tine (n.r Andrada), când se ia cineva de tine râde, așa că stai liniștit acolo!”, îi va spune George lui Cazi. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Mariana, în lacrimi la Puterea Dragostei. Va pleca acasă pentru a forma un cuplu cu Rareș?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care...

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Marinescu și Maria se despart. Care sunt motivele?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Conflict între Mădălina și George: „Stai în banca ta că m-am săturat să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies