Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 14 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește: "Alerg pe aici să..."

,
Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu îi ceartă pe concurenți![Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată vineri la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vor fi mai multe tensiuni decât în orice altă ediție Puterea Dragostei de sezonul acesta. Iar, după cum știți deja, sezonul acesta a fost cel mai tensionat.

Vor fi vineri numeroase conflicte, iar concurenții, atât fetele, cât și băieții vor sări la bătaie.

Fetele sar la bătaie!
Fetele sar la bătaie![Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Radu distruge o masă, Andrei vrea să se bată.

"Alerg pe aici după voi să vă despart", spune prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaelea Dorobanțu.

Deși au fost conflicte și în primele două sezoane, pare că în acest al treilea sezon concurenții nu se pot stăpâni de niciun fel, se jignesc și vor să se bată în fiecare episod.

Radu se va certa cu fetele, spunându-le acestora că nu au ce să caute în emisiune fiindcă nu vor să își găsească iubit, în timp ce lui i se spune că se dă la toate fetele.

Radu este luat în vizor de fete
Radu este luat în vizor de fete[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria, noi probleme cu Marinescu!

Marinescu și Maria au noi discuții în contradictoriu, chiar când dădeau impresia că se vor împăca.

Maria cedează, se ridică de pe canapea și părăsește emisiunea, în urma unui schimb de replici cu fostul iubit care nu i-a convenit.

Maria și Cristian Marinescu au fost acuzați în mai multe rânduri că fac strategii, că se despart și se împacă pentru a atrage voturi.

Maria pare să sufere pe bune pentru Cristian Marinescu, având în vedere că a și plâns pentru el în emisiune.

Marinescu, trei relații în casa Puterea Dragostei!

Cristian Marinescu a fost supranumit "Casanova" de la Puterea Dragostei sezonul 3 deoarece a avut trei iubite până acum în casă, Aya, Andreea și Maria și a flirtat cu multe alte fete, printre care Andrada și Rose Mary.

Andrada a fost acuzată de Nicos că ar fi călcat strâmb cu Marinescu în timp ce era într-o relație cu Alex Moroșanu, însă ea a negat. "Am făcut ce am vrut (n.r.: cu Marinescu), nu mai eram cu Alex", spunea ea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 13 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

Talibanii au încercuit unul din marile orașe ale Afganistanului: 'Dacă armata nu primește sprijin aerian, va fi o catastrofă'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Adriana își bruschează sora, pe Alexandra!

Scandal uriaș între Alexandra si Maria! "Tu vii să mă arăți pe mine cu degetul când tu ești mai murdară ca mine!" Urmariți o ediție incendiară Puterea dragostei, joi,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies