Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Adriana își bruschează sora, pe Alexandra!

,
Adriana și Alexandra Cărare
Adriana și Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de joi, 13 mai 2021 de la Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Adriana va face un gest șocant, acela de a-și brusca sora, pe Alexandra, dar doar cu scopul de a demonstra ceva.

Alexandra va fi implicată într-un scandal uriaș în emisiunea de astăzi, cu Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Alexandra e, de altfel, una dintre cele mai impulsive concurente din sezonul 3. Ea e concurenta care a fost implicată în cele mai multe conflicte în acest sezon, atât verbale, cât și fizice.  Pe Aya, de exemplu, a vrut să o bată de două ori.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare a spus în emisiune că singura prietenă a ei din acest sezon de Puterea Dragostei este sora ei, Adriana.

La un moment dat, când Alexandra se certa foarte tare cu Nicos, fostul iubit, cele două surori au avut o discuție în contradictoriu.

Adriana încerca să o convingă pe Alexandra să nu îl mai facă "sifon" în emisiune pe Nicos.

"Nu mai spune și tu atâtea lucruri dacă nu ai dovezi", îi zicea Adriana Alexandrei. "Adriana, sunt milioane de dovezi, e un sifon.

Cum poți să vii tu la mine să spui că nu sunt dovezi?", replica Alexandra.

În cele din urmă cele două surori nu au ajuns atunci la un acord. 

Adriana o bruschează pe Alexandra!
Adriana o bruschează pe Alexandra![Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra a salvat-o pe Adriana de la eliminare!

La începutul sezonului 3, când cei mai votați concurenți erau Alexandra Cărare și Cristian Comănici, Adriana a fost scoasă în față pentru eliminare.

Pentru a-și salva sora, Alexandra Cărare l-a convins pe Cristian Comănici să accepte banii și să renunțe la a-și proteja casa. După discuții în camera roșie Comănici a acceptat atunci.

Adriana este și ea votată de către public acum, dar nu ca sora ei, Alexandra Cărare, care rămâne una dintre cele mai votate concurente din sezonul al treilea de la Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Scandal uriaș între Alexandra si Maria! "Tu vii să mă arăți pe mine cu degetul când tu ești mai murdară ca mine!" Urmariți o ediție incendiară Puterea dragostei, joi, 13 mai, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Scandal uriaș între Alexandra si Maria! "Tu vii să mă arăți pe mine cu degetul când tu ești mai murdară ca mine!" Urmariți o ediție incendiară Puterea dragostei, joi,...

Noul Guvern german intenţionează să impună obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii de angajaţi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu, un nou scandal cu Ayda: "Plecați acasă!"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Maria detonează bomba: "Alexandra are iubit acasă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies