Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 5 decembrie – Prima parte - VIDEO. Cristian Marinescu și Mariana, cuplu bombă?

,
Cristian Marinescu, Mariana și Cristian Comănici
Cristian Marinescu, Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei începe mâine la ora 16:00 pe Kanal D și continuă la ora 19:00.


In articol:

Mădălina se va certa foarte tare cu Alexandra Cărare, acuzând-o pe aceasta că "își permite cam multe" cu George.

Mădălina îi interzice lui George să mai discute cu Alexandra Cărare și o amenință pe aceasta că va avea de a face cu ea dacă mai caută să se bage în seamă cu iubitul ei. Alexandra, impulsivă așa cum o știm, reacționează!

Mădălina de la Puterea dragostei
Mădălina se ceartă cu Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nu e prima oară când George se contrează cu Alexandra, iar Mădălina îi spune acesteia că l-a rugat pe iubitul ei să nu se mai certe cu ea.

Lucrurile degenerează între Alexandra și Mădălina, însă, din fericire, totul rămâne doar la amenințări, nu ca atunci când Alexandra a sărit să o bată pe Aya!

Cristian Comănici e nevoit să vadă apropierea dintre Mariana și rivalul lui, Cristian Marinescu. Fratele Biancăi a anunțat deja că a renunțat la Mariana, însă imaginie cu sigurantă nu îi pică bine acestuia deoarece, recent, a avut o nouă dispută cu Marinescu. Cei doi s-au făcut unul pe altul "cățeluș", iar Marinescu l-a atacat pe Comănici și pe tema Mariana.

"Bine că ai cedat cu Mariana, ți-ai dat seama că nu poți să te lupți cu mine!", i-a spus Marinescu lui Comănici. 

În ediția de sâmbătă Marinescu anunță public că o vrea pe Mariana, după ce a mai fost cu Andreea și Aya în emisiunea Puterea dragostei sezonul 3.

Alexandra îl acuză pe Codruț că se victimizează degeaba!

Apar informații despre presupuse discuții ale lui Codruț cu altcineva, iar Alexandra sare imediat: "Ia uite cine se victimiza!".

Codruț a mărturisit că o place încă pe Alexandra, a și fost în camera roșie cu ea și vrea ca ei să se împace.

Alexandra, Codruț și Alex Moroșanu
Alexandra, Codruț și Alex Moroșanu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM. Prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la 19:00.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 decembrie – A doua parte - VIDEO. Codruț vrea să se împace cu Alexandra!

VIDEO IMAGINILE BĂTĂII din sala de fitness din Capitală, înainte ca un tânăr să fie ÎNJUNGHIAT MORTAL

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 decembrie - Prima parte - VIDEO. George, scandal cu Alexandra: "Ți-ai bătut joc de Codruț"

Alexandra și Codruț se împacă? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei vineri, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies