Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 decembrie - Partea a doua - VIDEO. Cristian Comănici, scandal cu Marinescu: "Ești un cățeluș"

,
Cristian Comănici
Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici e în centrul atenției și în partea a doua a show-ului Puterea dragostei de astăzi. Urmărește emisiunea de la ora 17:00 Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici se întâlnește în camera roșie cu Mariana, cea de care este îndrăgostit.

Urmează un conflict cu vechiul lui rival, Cristian Marinescu, cel cu care s-a certat în nenumărate rânduri de când sunt în acest show.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Conflictul degenerează în jigniri, de o parte și de alta.

"Ești un cățeluș", îi spune Cristian Marinescu lui Comănici, frate Biancăi replicând prin a-l acuza de același lucru pe Marinescu.

În trecut, Comănici l-a acuzat pe Marinescu de lipsă de demnitate, susținând că acesta face totul pentru a căuta susținere și că este fals.

"Bine că ai cedat cu Mariana, ți-ai dat seama că nu poți să te lupți cu mine!", îi spune Marinescu lui Comănici. Fratele Biancăi recunoaște că a renunțat la Mariana, dar susține că nu Marinescu este motivul.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu și Comănici, conflict vechi

Cristian Marinescu și tizul lui, Comănici, sunt într-un conflict de când au intrat în casa Puterea dragostei.

Nicos, care la acea vreme era prieten cu Marinescu, susținea că fratele Biancăi Comănici este complexat fiindcă Marinescu este mai înalt și arată mai bine decât el.

Între timp Cristian Marinescu s-a certat și cu prietenul Nicos și cu fosta iubită a acestuia, Alexandra Cărare.

Marinescu este concurentul implicat în cele mai multe scandaluri în sezonul 3 de la Puterea dragostei. George, care s-a certat și el cu Marinescu, îl acuza pe acesta că e în permanentă căutare a unui conflict, pentru că scandalurile te scot în față, iar fiind în atenția publicului ești votat mai mult.

Dacă aceasta a fost strategia lui Marinescu, ea a dat roade fiindcă în nenumărate rânduri el a fost favoritul săptămânii.

Marinescu s-a certat foarte tare și cu Akebono și Paul, iar în urma acestui conflict ultimii doi, fiindcă au încălcat regulamentul, au fost descalificați.

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM. A doua parte începe la ora 17:00.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de sociaizare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 decembrie – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici, întâlnire în camera roșie cu Mariana și ceartă cu Rareș!

Cristian Comănici și Mariana, împreună în camera roșie! Urmărește Puterea dragostei joi, 3 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies