Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 decembrie – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici, întâlnire în camera roșie cu Mariana și ceartă cu Rareș!

,
Mariana, Rareș și Cristian Comănici
Mariana, Rareș și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici e în centrul ediției de joi, 3 decembrie, a reality-show-ului Puterea dragostei. Urmărește prima parte de la ora 11:00 Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici va merge în camera roșie cu Mariana, cea de care susține că e îndrăgostit.

Mariana îi spune că ea este genul care analizează lucrurile, spre deosebire de el, care pare mai impulsiv.

Cristian Comănici și Mariana
Cristian Comănici și Mariana în camera roșie[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici se contrează cu Rareș, cel despre care Mariana a spus că este prima opțiune atunci când fratele Biancăi a făcut cunoscut faptul că s-a întors pentru ea în casă.

Cristian Comănici și Rareș sunt rivali la inima Marianei. Cu toate că Rareș și Mariana păreau că vor fi împreună, lucrurile stagnează între ei, iar Rareș pare să se îndrepte spre noua concurentă din casă, Maia.

Tot în emisiunea de astăzi, Cristian Comănici o va consola pe concurenta care izbucnește în plâns. 

Cristian Comănici
Cristian Comănici o consolează pe concurenta care izbucnește în plâns[Sursa foto: captura video Kanal D]

Concurenții se vor și distra, auzindu-se din boxe celebra "Meneaito".

Comănici, scandal și cu Marinescu!

Cristian Comănici se va certa și cu vechiul lui rival, Cristian Marinescu. Cei doi concurenți se vor acuza reciproc că sunt "cățeluși".

Comănici și Marinescu sunt la cuțite încă de când în casă era și Nicos.

Nicos era, atunci când a început conflictul, prieten cu Marinescu, așa că i-a ținut partea acestuia. "Cristian Comănici este complexat fiindcă Marinescu e mai înalt și arată mai bine ca el", avea să susțină Nicos. Ulterior, Nicos avea să se certe și el la cuțite cu Marinescu.

Marinescu s-a certat foarte tare și cu Alexandra, fosta iubită a lui Nicos, cu care a fost, la un moment dat, bun prieten.

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM. Prima parte începe la ora 11:00, iar a doua la 17:00.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 decembrie – A doua parte - VIDEO. Aya se ceartă cu toată lumea!

Cântăreața care a fost dată afară din Ministerul Sănătății, fiind angajată fără concurs, a fost adusă la Curtea de Conturi

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Alexandru, iesire nervoasa dupa cearta cu Marinescu! Concurentul a parasit furios platoul! "Sa stea acolo! Sa ma lase in pace!" Iata ce s-a intamplat in culise!

Florentina, concurentă la Puterea Dragostei? Fosta iubită a lui Livian a făcut dezvăluirea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies