Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 decembrie – A doua parte - VIDEO. Aya se ceartă cu toată lumea!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 dec 2020, 15:27
Aya de la Puterea dragostei
Sursa: captura video Kanal D

Aya este foarte nervoasă în emisiunea de astăzi. Urmărește partea a doua din emisiunea Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Aya se ceartă în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei cu Alexandra, dar și cu Rareș.

"Nu te mai interesează Mariana?", îl chestionează ea. "Dar tu ce ești, avocatul ei?", îi răspunde acesta.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Aya intră în conflict cu toată lumea, mai ales cu Alexandra, vechea ei rivală. Ea se enervează fiindcă celelalte apar mereu pe ecran și e eclipsată.

"Ia mai tăceți.

Să mai apar și eu pe ecran, ce, numai voi?", strigă Aya.

"Dar de ce pleci acum?", îi dă replica Alexandra.

Alexandra și Aya au o istorie împreună. S-au certat foarte tare, iar Alexandra a sărit, la un moment dat, să o bată pe Aya.

Akebono, care era atunci concurent la Puterea dragostei sezonul 3, a sărit în apărarea Ayei.

"De ce m-ai făcut pe mine bătăușul femeilor? De ce ai sărit la Aya când era cuminte?", a tras-o Akebono la răspundere pe Alexandra. "Păi tocmai asta e, că nu prea a fost cuminte", a replicat Alexandra. 

"Dacă o să fac un cuplu cu Aya, rezolv eu problema", avea să concluzioneze Akebono. El avea să fie cu Aya, pentru o scurtă perioadă însă, și s-a și răzbunat, la un moment dat, pe Alexandra, aruncând o oală plină de sarmale pe ea.

Aya s-a despărțit de Marinescu

Aya s-a despărțit, recent, definitiv de Cristian Marinescu, ultimul ei iubit. Ea a spus că îl place în continuare, dar că nu mai poate forma un cuplu cu el.

Marinescu are și el mai multe relații la activ în casă, una fiind cu Andreea, care a părăsit show-ul.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Iată ce puteți vedea în ediția Puterea dragostei de miercuri, 2 decembrie 2020, de la 17:00, pe Kanal D, dar și online, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies