Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Au spus „da” și s-au sărutat în fața tuturor

,
Aya și Andrei, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei
Aya și Andrei, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 27 februarie 2021, se anunță incendiară. Ce informații vor ieși la iveală? Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei pun de cele mai multe ori orgoliul înaintea sentimentelor, astfel că se întâmplă frecvent ca aceștia să se implice în conflicte puternice și să piardă din vedere motivul pentru care au intrat în competiție.

Ce se va întâmpla în partea a doua a ediției Puterea Dragostei de sâmbătă, 27 februarie 2021?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Zilele liniștite și fără discuții în contradictoriu au devenit doar un vis frumos la Puterea Dragostei, având în vedere că băieții și fetele din casa iubirii profită de fiecare ocazie pentru a se ataca reciproc. Orice detaliu care poate pune pe cineva într-o lumină proastă este o armă pentru restul concurenților, aceștia încercând să scoată în evidență defectele pe care le au persoanele cu care nu o relație tocmai bună.

Din prima parte a emisiunii Puterea Dragostei nu au lipsit momentele tensionate și replicile acide. Între Cazi și Marinescu a izbucnit un conflict puternic, astfel că cei doi concurenți au fost la un pas să se ia la bătaie, ceilalți concurenți intervenind pentru a nu se ajunge la violență fizică.

Deși Marinescu ar putea fi decalificat în urma acestui comportament, iubita lui, Maria, nu a părut foarte afectată de acest lucru, iar reacția ei a uimit-o chiar și pe Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii.

Cristina Mihaela: Măi, Maria, chiar vrei să îți vezi iubitul descalificat? Chiar vrei să plece acasă, să se bată pe aici?

Maria: Dar nu trebuie să se bată, i-am zis eu să se bată?

Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul de televiziune la care s-au înscris mai mulți concurenți pentru a-și găsi sufletul

pereche, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

Codruț va primi un mesaj emoționant chiar de ziua lui. Cum va reacționa Alexandra?

Cristina Mihaela îi va citi lui Codruț mesajul emoționant pe care o persoană din trecutul lui a dorit să i-l transmită.

Concurentul va fi surprins, iar Alexandra nu va părea deloc încântată de această situație.

Pe lângă certuri și momente tensionate, doi concurenți vor da vestea cea mare și vor anunța că formează un cuplu. Andrei și Aya se vor săruta la Puterea Dragostei și își vor asuma public relația. Cei doi se plac și vor decide să dea o șansă relației, încurajați de restul concurenților.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

Scandalul expulzării diplomaților ia amploare în Europa. Tările baltice trec la represalii

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Seya, pusă la zid de Romeo: „Ba Alex, ba eu!” Ce alegere va face concurenta de la...

Ramona este noua concurenta de la Puterea dragostei! Il place sau nu pe Comanici? Ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies