Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Adriana îl jignește pe Cristian Comănici: "Dacă aveam fața ta..."

,
Adriana îl jignește dur pe Cristian Comănici
Adriana îl jignește dur pe Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea dragostei de marți, 27 aprilie 2021, se anunță a fi incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Adriana și Cristian Comănici au un scandal de proporții în emisiunea de astăzi.

Adriana îl va jigni incalificabil pe Comănici, legându-se de aspectul lui fizic. "Dacă aveam fața ta îmi dădeam părinții în judecată", îi spune Adriana lui Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nu va fi singura persoană care apelează la jigniri legate de aspectul fizic.

Andrada va face acest lucru cu Radu. "Tu zici de mine, dar ești câș", îi dă replica Radu.

Andrada se ia și ea de aspectul fizic al lui Radu
Andrada se ia și ea de aspectul fizic al lui Radu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vor fi numeroase tensiuni, așa cum se întâmplă în fiecare ediție Puterea Dragostei sezonul 3.

Concurenții din sezonul 3 s-au axat mai mult pe scandaluri și conflicte decât pe relații. Cristian Marinescu și Codruț vor intra și ei prin video-call cu ceilalți concurenți aflați în platou.

Andrada, trei relații în casa Puterea Dragostei

Andrada este la cea de a treia relație în casa Puterea Dragostei. 

Deși părea că acest al treilea cuplu pe care îl are, cel cu Cazi, este stabil, au început problemele și între ei doi.

Andrada a fost mai întâi, în sezonul 3 de la Puterea Dragostei, cu David.

Acesta s-a despărțit de ea direct în emisiune, fără să-i fi comunicat în prealabil decizia lui Andradei. Aceasta a plâns când a aflat, mai ales că a fost șocată că el nu i-a spus nimic înainte. Andrada încercase să dea de el la telefon câteva zile, el a rupt comunicarea cu ea, după care a anunțat decizia în emisiune. David invoca atunci ca motiv faptul că părinții lui nu ar fi fost de acord cu această relație.

După aceea Andrada s-a cuplat cu Alex Moroșanu, care are o poveste de viață impresionantă. Mama biologică l-a părăsit pe Alex atunci când acesta era foarte mic, iar el a fost crescut doar de tată. "A fost și mamă și tată pentru mine", spunea Alex, cu lacrimi în ochi.

Atât David, cât și Alex Moroșanu, foștii iubiți ai Andradei, au părăsit casa Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii.

De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă nu vrei să ratezi ediția de astăzi, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 26 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu își vor spune din nou cuvinte grele: „Ești vai de steaua ta!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu își vor spune din nou cuvinte grele: „Ești vai de steaua ta!”

VIDEO | Ministrul Educației promite evaluări relevante: 'Tezele nu au fost anulate în acest an, chiar şi în această situaţie'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce i-ar fi cerut Marinescu fostei iubite pentru a forma un cuplu? Maria, dezvăluiri incredibile: „Mi-ai spus că dacă mă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei”...

Eliminarea la care nu se aștepta nimeni! Cristina Mihaela a dezvăluit cine a părăsit competiția Puterea Dragostei, dar și cine este favoritul săptămânii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies