Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 2 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Ayda, primul conflict în casă! Se ajunge la jigniri!

,
Ayda de la Puterea Dragostei
Ayda are un conflict cu Andrada[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de vineri, 2 aprilie de la Puterea Dragostei este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ayda, noua concurentă de la Puterea Dragostei, va fi implicată în primul ei scandal, cu Andrada. Cele două brunete se vor jigni reciproc.

Mariana va spune că se teme de Ayda, ca nu cumva aceasta să o lovească în afara emisiunii.

Vezi Online Video ediția de miercuri, 30 martie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ayda s-a arătat interesată încă de la intrarea în casă de Cristian Marinescu. Ea i-a dansat sexy acestuia în camera roșie.

Alexandra va încerca să clarifice acest aspect, dacă Marinescu este interesat într-adevăr de Ayda.

Alexandra, Maria și Cristian Marinescu
Alexandra, Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

În urmă cu doar două zile Marinescu încerca să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună pentru el la sora ei, Adriana. El îi spunea că e interesat doar de Adriana, însă imediat ce a intrat în casă Ayda și-a întors brusc privirea către ea.

Rămâne de văzut ce are de gând Cristian Marinescu. Celălalt Cristian, Comănici, susținea că Marinescu și Maria au, de fapt, o strategie împreună și că discută ce să facă în emisiune.

Marinescu, 3 relații oficiale în casă și multe flirturi

Cristian Marinescu a fost cu Aya, pentru o scurtă perioadă, apoi cu Andreea și, recent, cu Maria.

Aya spunea, chiar în această lună, că îl place în continuare pe Marinescu, motivul pentru care nu se cuplează din nou cu el fiind că are deja o relație în casă, cu Andrei.

În afară de iubitele oficiale Marinescu a flirtat cu Andrada și cu Rose Marry.

Nicos chiar spunea că între Marinescu și Andrada ar fi fost ceva în perioada în care bruneta era cuplată cu Alex Moroșanu.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți, printre care George, Comănici și Alexandra că joacă teatru în casă și că nu îl interesează nicio fată, ci doar premiile, atât cel săptămânal, cât și cel final. De altfel, Marinescu a recunoscut el însuși că se vrea un actor în casă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, pe site-ul Kanal D, tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 1 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

Florin Cîțu se dedublează: una votează ca senator și alta decide în calitate de premier/ VIDEO

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Livian de la Puterea dragostei il spulbera pe Sorin de la Razboinici:"N-ai cum! E deplorabil..."

Cristina Mihaela, in pragul lesinului chiar in timpul filmarilor! "Mi-e rau de mor!" Aflati ce pateste prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, JOI, 1 aprilie,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies