Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Nicos, pus la punct de Maria: „Pe cine crezi că minți?”

,
Maria și Nicos de la Puterea Dragostei
Maria și Nicos de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei. Urmărește ediția de luni, 8 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Emoțiile au fost foarte mari în gala de duminică a emisiunii, însă în final, niciun concurent nu a părăsit competiția Puterea Dragostei, astfel că seara s-a terminat într-o notă pozitivă.

Cu toate acestea, începutul de săptămână îi găsește din nou puși pe ceartă pe concurenții de la Puterea Dragostei. Care va fi motivul discuțiilor?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Săptămâna începe în forță la Puterea Dragostei, iar concurenții nu par să fie dispuși să renunțe la orgolii nici în zilele ce urmează, astfel că încă de la prima oră a dimineții aceștia vor căuta să se atace subtil. Discuțiile vor porni de la ceea ce s-a întâmplat în Gala de duminică a emisiunii, iar de aici și până la izbucnirea conflictelor nu va mai fi decât un pas.

Pentru început, un nou concurent va intra în casa iubirii, iar fetele vor fi încântate să îl cunoască. Acesta se va declara interesat de Aya, motiv pentru care o va invita pe concurentă la dans. 

În casa băieților de la Puterea Dragostei se vor încinge din nou spiritele, astfel că George va fi deranjat de comentariile lui Nicos, se va ridica de pe canapea și va părăsi platoul emisiunii.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul

mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din programul TV al postului Kanal D. Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Maria îl acuză pe Nicos că este fals. Ce se va întâmpla între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei?

După ce în gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei Nicos a afirmat că își dorește să se descalifice, Maria îl va pune la punct pe concurent, aceasta dezvăluind că nu face altceva decât să joace teatru și că, în realitate, nimic din ceea ce spune nu este adevărat.

„E frustare! Pe cine crezi că minți că vrei să te descalifici?”, va spune Maria de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Acuzații grave la Puterea Dragostei: „Ai ieșit afară să te întâlnești cu bărbați!”

Cum lupta Vlad Voiculescu împotriva 'mafiei': Rafila îl acuză că a modificat condiţiile unor concurs pentru a-şi 'plata' un consilier la INSP

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Concurentul de la Puterea Dragostei a răbufnit: „Nu te mai vreau, erai mai grasă și frumoasă înainte, ești rea de gură!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei”...

O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies