Concurentul de la Puterea Dragostei a răbufnit: „Nu te mai vreau, erai mai grasă și frumoasă înainte, ești rea de gură!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 7 februarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
concurenti puterea dragostei sezon 3
Concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala „Puterea Dragostei” de duminică, 7 februarie 2021, se anunță una plină de suspans și momente tensionate. Ce concurentă va răbufni și ce cuplu este pe cale să se destrame?


In articol:

Nervi întinși la maximum, jigniri și acuzații grave, la asta se va rezuma Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021. Concurenții se vor jigni reciproc, iar un cuplu este pe cale să se despartă definitiv. Ce concurent va anunța ca vrea să se descalifice din competiție?

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021. Ce se va întâmpla?

Momentele de liniște sunt din ce în ce mai puține în casa Puterea Dragostei, iar pe măsură ce timpul trece, între concurenții aflați în competiție apar tot mai multe discuții. În Gala Puterea Dragostei de duminică, Andrada se va certa cu Mariana și Aya, Nicos și Meda vor ajunge într-un punct critic  al relației lor, iar concurenții vor vota din nou o fată și un băiat care ar merita să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021, va aduce în discuție un subiect sensibil referitor la trecutul Ayei. Andrada va face dezvăluiri picante despre concurenta de la Puterea Dragostei, acuzând-o pe aceasta că s-ar fi întâlnit cu un albanez în Turcia.

„Aya, îți mai amintești când au venit albanezii din Germania, aici în Turcia, s-au cazat la hotel 5 zile și mă rugai pe fiecare zi să ies cu tine afară că să îl vezi pe albanezul ăla?”, va spune Andrada despre Aya.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

Ulterior, Mariana va face și ea dezvăluiri despre Andrada pe care o va acuza că a dansat provocator în club, cu lenjeria intimă la vedere, lucru care nu îi face cinste concurentei de la Puterea Dragostei. Andrada va reacționa dur și o va pune la punct pe Mariana.

„Mariana, nu mai vorbi când știi ce persoană ai fost și ce persoană vei fi.”, va spune Andrada. 

Tot în ediția Puterea Dragostei de duminică, Nicos și Meda se vor certa din nou, iar concurentul de la Puterea Dragostei va dezvălui că își dorește să plece din competiție. Meda va părăsi platoul emisiunii, hotărâtă să își facă bagajele și să plece. Se pare că motivul discuțiilor ar fi Aya, concurenta cu care Meda crede că Nicos are o legătură aparte. Ce se va întâmpla între Meda și Nicos și dacă își vor putea rezolva neînțelegerile vei putea afla urmărind Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021, la Kanal D. 

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A...

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies