Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra a fost vrăjită de Cristian Marinescu? A spus ea însăși ce se întâmplă!

,
Alexandra Cărare și Cristian Marinescu
Alexandra Cărare și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată astăzi. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu le transmit concurenților din casă un mesaj.

Se știe deja că cei doi sunt împreună în Republica Dominicană.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra insistă că a fost asaltată de Marinescu în acest sejur și dezvăluie că, dacă în locul ei s-ar fi aflat Mariana, ar fi căzut în

vrăjile acestuia.

Alexandra are o relație cu Codruț. Deși cei doi s-au despărțit și împăcat de câteva ori în acest sezon, Alexandra pare să aibă sentimente pentru acesta și nu vrea să renunțe la el.

De cealaltă parte, Cristian Marinescu a fost cu Maria, iar cu câteva zile înainte de a pleca în Dominicană alături de Alexandra vorbea despre faptul că și-o dorește doar pe Adriana.

Andrada și Maria
Andrada și Maria[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu încerca să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună la sora ei, Adriana. "Singura concurentă pe care mi-o mai doresc în casă este Adriana", spunea Marinescu.

Vom avea în emisiunea de astăzi mai multe scandaluri, atât între Maria, fosta iubită a lui Marinescu, și Andrada, una dintre concurentele cu care a flirtat, cât și între Comănici și Cazi, iubitul Andradei.

Adriana, Comănici și Cazi
Adriana, Comănici și Cazi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu, acuzat că face strategie în casă

Cristian Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți, printre care și rivalul său, Cristian Comănici, că face jocuri în casa dragostei și că nu este interesat, de fapt, de nicio concurentă.

Andreea, una dintre fostele sale iubite, a confirmat această ipoteză într-o scrisoare pe care i-a transmis-o lui Marinescu.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul. Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față", îi transmitea Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 12 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, confruntare pe traseele de la Survivor România!!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Alexandra și Marinescu, confruntare pe traseele de la Survivor România!!

Istanbulul ar putea pierde finala Ligii Campionilor - Care este varianta de rezervă

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Alexandra și Marinescu, adversari pe traseele de la Survivor România. Cine câștigă lupta? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei luni, 12 aprilie, de la 11:00 și de la...

Emoții mari în Gala Puterea Dragostei! Cine este în pericol de eliminare? Cristina Mihaela a anunțat cine este favoritul săptămânii care se va bucura de premiul de 1.500 de euro

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies