Alexandra și Marinescu, adversari pe traseele de la Survivor România. Cine câștigă lupta? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei luni, 12 aprilie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

,
Puterea Dragostei luni, 12 aprilie
Alexandra si Marinescu, confruntarea pe traseele de la Survivor România[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Alexandra și Marinescu se vor confrunta pe traseele de la Survivor România. Cine va câștiga duelul? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei luni, 12 aprilie.


In articol:

În timp ce în casa Puterea dragostei tensiunile ating cote maxime, Alexandra și Marinescu se bucură de cele mai frumoase clipe petrecute în paradis. Cei doi au câștigat un zbor către Republica Dominicană pe platourile de filmare ale celui mai tare show al momentului, Survivor România.

Alexandra și Marinescu se confruntă pe traseele de la Survivor România 

Alexandra și Marinescu se află în cea mai frumoasă experiență a vieții lor, cei doi concurenți au avut norocul de a câștiga un premiu inedit. Aceștea se află în Republica Dominicană pe platourile de filmare de la Survivor România.

Puterea Dragostei luni, 12 aprilie
Marinescu si Alexandra in Republica Dominicană[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Deși în competiție sunt rivali, se pare că în această mini-vacanță lucrurile s-au mai liniștit între cei doi și se înteleg mult mai bine. Marinescu chiar a complimentat-o pe Alexandra, i-a spus că este frumoasă.

În casa Puterea dragostei tensiunile ating cote maxime, Maria și Andrada sunt la cuțite. Maria este dornică de ceartă, iar Andrada nu vrea să dea curs unui scandal între ele. Blondina nu pare că se va liniști, iar următorul vizat pe lista ei este Andrei.

”Tu știi că bombardierii nu au voie să fie fraieri.”,

i-a spus Maria lui Andrei.

”Păi, cine e fraier?”, a spus Andrei.

”Tu!”, a spus Maria.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Puterea Dragostei luni, 12 aprilie
Maria pusa pe cearta[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Alexandra a făcut dezvăluiri incredibile din Republica Dominicană despre Mariana.

”Dacă Mariana ar fi fost aici în locul meu cu Marinescu, sinceră să fiu, ar fi căzut în vrăjile lui Marinescu.”

Puterea Dragostei luni, 12 aprilie
Pe traseele de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Marinescu și Alexandra s-au duelat pe cele mai inedite trasee de la Survivor România. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei au trăit pe pielea lor ceea ce trăiesc Faimoșii și Războinicii în fiecare zi. Marinescu și Alexandra s-au bucurat de câteva zile incredibile în Republica Dominicană.

În gala de săptămâna trecută, cei doi au ieșit favoriții publicului, astfel s-au bucurat și de minunatul premiu de a zbura în Republica Dominicană și să trăiască experiența vieții lor.

Citeste si: Cum au fost surprinși Marinescu și Alexandra în Republica Dominicană? Iată cât de mult s-au apropiat cei doi. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 9 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de...

Vești MARI pentru români! Guvernul va face plăți în BANI sau în NATURĂ în anumite situații

Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 11 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Alexandru la cuțite!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies