Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,
Bataie in Gala
Cristian Comanici și Alexandru la Cuțite[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Tensiuni în casa Puterea Dragostei, Comănici și Alexandru își aruncă cuvinte grele în Gală. Care este motivul disputei dintre cei doi?


In articol:

Tensiunile se resimt în casa Puterea Dragostei, disputele dintre concurenți ating cote maxime în Gală. Comănici și Alexandru își aruncă cuvinte grele și sunt pregătiți să sară la bătaie. Conflictele din casa dragostei se accentuează de la o zi la alta, iar Cristina Mihaela este nevoită să ia decizii covârșitoare pentru a-i disciplina pe concurenți.

Cristian Comănici și Alexandru, conflict fără precedent

Cea de-a doua Gală a săptămânii este la fel de tensionată cum a fost întreaga săptămână în casa Puterea Dragostei. Tensiunile dintre concurenți nu dau semne că se vor ameliora, ba chiar Cristina Mihaela este nevoită să ia decizii dificile în cazul concurenților.

Între Cristian Comănici și Alexandru pornește un scandal monstru, care se lasă cu replici dure, cei doi sunt gata să sară la bătaie. Alexandru și Cristian își aruncă jigniri crunte legate de familie.

Bataie in Gala
Cearta Comanici si Alexandru [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Cristian: Alexandru oprește-te

Alexandru: Dar uite că nu vreau, când mereu ai ceva de vorbit, vin și vorbesc peste tine

Cristian: Mă duc să beau un pahar cu apă

Alexandru: Hai, ieși afară unde îți este locul

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Disputele

nu se opresc aici, tensiunile se încing și între Comănici și Mariana. Ce au cei doi să-și reproșeze?

Mariana: Dacă erai atent și voiai să-mi răspunzi mie, îmi răspundeai 

Cristian: Nu pot, Mariana, că ăsta stă în spatele meu

Mariana: Hai Cristi, termină cu vrăjeala asta în fiecare gală, de fiecare dată nu poti să-mi răspunzi mie, lasa-mă.

Bataie in Gala
Comanici și Mariana, cearta[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Maria se arată extrem de deranjată de atitudinea unei colege și îi cere să nu mai caute subiecte de discuție cu ea pentru că nu-și dorește să aibă vreo legătură.

În gala de mâine, Cristina Mihaela este nevoită să ia o decizie importantă și să acorde unor concurenți cartonașul roșu. Concurenții au devenit din ce în ce mai agresivi în competiție și și-au pierdut respectul unii față de ceilalți, astfel s-a luat o decizie în privința celor care nu-și pot stăpâni acțiunile.

”A sosit momentul să că comunic ce decizii s-au luat în privința evenimentelor întâmplate în această săptămână. Îi invit alături de mine pe....”, a spus Cristina Mihaela.

Bataie in Gala
Cristina Mihaela decizie importanta[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Secesioniștii scoțieni au câștigat alegerile și anunță un nou referendum pentru independență: Nu ne pot opri!

Planta care îți oferă liniște și confort. Are efect antiinflamator, dar și antiseptic. Este benefică chiar și pentru piele

Comanici, in lacrimi! "Am nevoie de cineva in viata mea!" Aflati ce detalii ies la iveala din culisele relatiei lui cu Mariana, sambata, 10 aprilie, intr-o editie...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 9 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Marinescu detonează bomba: și-o dorește ca iubită pe Alexandra!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies