Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Alexandra și Marinescu, confruntare pe traseele de la Survivor România!!

,

Ediția de luni Puterea Dragostei este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

În timp ce în casa Puterea dragostei tensiunile ating cote maxime,  Alexandra și Marinescu se bucură de cele mai frumoase clipe petrecute în paradis.  Cei doi au câștigat un zbor în Republica Dominicană pe platourile de filmare ale celui mai tare show al momentului, Survivor România.

Alexandra și Marinescu se confruntă pe traseele de la Survivor România 

Alexandra și Marinescu se află în cea mai frumoasă experiență a vieții lor, cei doi concurenți au avut norocul de a câștiga un premiu inedit. Aceștea se află în Republica Dominicană  pe platoruile de filmare de la Survivor România.

Deși în competiție sunt rivali, se pare că în această mini-vacanță lucrurile s-au mai liniștit între cei doi și se înteleg mult mai bine. Marinescu chiar i-a făcut un compliment Alexandrei, i-a spus că este frumoasă.

În casa Puterea dragostei tensiunile ating cote maxime, Maria și Andrada sunt la cuțite. Maria este dornică de ceartă, iar Andrada nu vrea să dea curs unui scandal între ele. Blondina nu pare că se va liniști, iar următorul vizat pe lista ei este Andrei.

”Tu știi că bombardierii nu au voie să fie fraieri.”, 

i-a spus Maria lui Andrei.

”Păi, cine e fraier?”,  a spus Andrei.

”Tu!”,  a spus Maria.

Citeste si: Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Alexandra a făcut dezvăluiri incredibile din Republica Dominicană. 

”Dacă Mariana ar fi fost aici în locul meu cu Marinescu, sinceră să fiu, ar fi căzut în vrăjile lui Marinescu.”

Marinescu și Alexandra s-au duelat pe cele mai inedite trasee de la Survivor România. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei au trăit pe pielea lor ceea ce trăiesc Faimoșii și Războinicii pe fiecare traseu. Marinescu și Alexandra s-au bucurat de câteva zile incredibilie în Republica Dominicană.

În gala de săptămâna trecută, cei doi au ieșit favoriții publicului, astfel s-au bucurat și de minunatul premiu de a zbura în Republica Dominicană și să trăiască experiența vieții lor.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa    https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de...

UEFA lovește puternic: Real Madrid, Barcelona, AC Milan și Juventus, excluse din cupele europene

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 11 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Alexandru la cuțite!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies