Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 25 septembrie - VIDEO. Amalia își pierde controlul total!

,
Amalia si tatal ei
Amalia vrea să își despartă tatăl de actuala iubită

Amalia Constantinescu (22 de ani) este o tânără cu o dramă interioară puternică. Urmărește "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Amalia suferă încă din pricina divorțului părinților ei, în urmă cu mai mulți ani. 

Tatăl are în prezent o altă căsnicie, iar Amalia face tot posibilul să îl despartă de actuala soție, purtându-se foarte urât cu aceasta.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

După ce joi am urmărit povestea lui Marius, care s-a cuplat cu mama celui mai bun prieten, astăzi, la "În căutarea adevărului", de pe Kanal D, urmărim interesanta poveste a tinerei Amalia, care are mai multe probleme, atât legate de familie, cât și în dragoste.

Problemele nerezolvate din trecut, cele legate de familie, în special divorțul părinților ei de acum câțiva ani, o macină în continuare și îi afectează și relația pe care o are cu Adi. Este în permanență geloasă pe acesta.

"De ce faci asta dacă eu te iubesc?", o întreabă el în mașină pe Amalia.

Amalia și iubitul, Edi
Amalia e în permanență geloasă pe iubitul ei, Edi

Problemele devin din ce în ce mai grave pe măsură ce evenimentele se succed cu repeziciune.

Amalia face accident!

Geloasă, Amalia simte că se întâmplă ceva și, după ce află unde este iubitul ei de la mama acestuia, îl găsește pe Adi cu prietena ei!

Edi și prietena Amaliei
Edi și prietena Amaliei

Enervată la culme, tânăra se urcă în mașină și demarează în trombă, iar cei doi tineri pleacă și ei în căutarea ei, având în vedere starea proastă din punct de vedere psihic pe care o are Amalia.

Amalia își pierde total controlul și face accident!

Urmăriți urmările accidentului numai la "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Online pe https://www.kanald.ro/live.html.   

 

Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 24 septembrie - VIDEO. Marius vrea să se cupleze cu mama prietenului!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 23 septembrie - VIDEO. Mădălina, prinsă într-o cursă pentru a i se lua 1 milion de euro!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 22 septembrie - VIDEO. Cătălin minte non-stop și are multe iubite! Cum arată confruntarea cu toate

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 octombrie - A doua parte - VIDEO. Adriana îl acuză pe George: "Vorbeai cu alte fete când erai cu Mona"

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO Ella își deschide sufletul: cum a fost viața lângă o mamă care nu a văzut-o niciodată


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies