Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 29 martie - VIDEO

,

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D este difuzată emisiunea "În căutarea adevărului".  Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 26 martie- VIDEO

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din   programul     TV     al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00

Emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de   Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 29 martie!

De cele mai multe ori, oamenii aleg să ascundă adevărul și ajung să se piardă într-un șir lung de minciuni care, în cele din urmă, ajung să le distrugă viața.

Emisiunea „În căutarea adevărului” subliniază importanța adevărului, indiferent de situație și demonstrează că, mai devreme sau mai târziu, orice lucru ascuns iese la suprafață.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 25 martie- VIDEO

În emisiunea de astăzi, fanii emisiunii vor face cunoștință cu o familie în care adevărul este ascuns. Afectată de pandemia de coronavirus doi bărbați reușesc să obțină sume importante de bani profitând de îngrijorarea ori de credulitatea unor persoane.

Modul de operare folosit la comiterea unei asemenea înșelăciuni constă în faptul că victimele, de obicei persoane vârstnice, sunt contactate, de cele mai multe ori telefonic, de către persoane necunoscute, care le informează că o rudă apropiată a produs are probleme, iar pentru a soluţiona rapid şi favorabil cazul, solicită diverse sume de bani.

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

Ernest este detectiv?

Ernest mărturisea, într-un interviu pentru Libertatea, că are diplomă de detectiv, că a fost tentat să își deschidă o firmă de detectivi particulari și că emisiunile pe care le prezintă și le-a prezentat la Kanal D i se potrivesc de minune.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 22 martie- VIDEO

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.

Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest în interviul pentru Libertatea.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 19 martie - VIDEO

Noua strategie a Iranulului împotriva israelienilor a fost depistată de serviciile secrete: Instagram joacă un rol cheie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 18 martie - VIDEO O poveste tulburătoare: o fată află după 23 de ani că a fost adoptată!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 17 martie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies