Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 25 martie - VIDEO

,
Tânăra este o balerină talentată
Tânăra este o balerină talentată[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară În căutarea adevărului este difuzată astăzi, de la ora 13:00. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

"În căutarea adevărului" ajunge astăzi la ediția cu numărul 414

Va fi o nouă ediție interesantă, plină de suspans. Vom face cunoștință cu o balerină talentată, care se pregătește să fie campioană.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Numai că tatăl ei nu este de acord cu ocupația pe care și-o dorește tânăra, aceea de balerină profesionistă. El își dorește ca tânăra să devină un avocat de succes.

"Eu îți plătesc școala să ajungi avocat și tu îți pierzi timpul cu chestii din astea", îi reproșează el.

Tânăra leșină
Tânăra leșină[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mama fetei îl cunoaște pe antrenorul acesteia, Gelu. Cei doi au o istorie împreună, iar care este legătura dintre ei vom afla la ora 13:00, urmărind "În căutarea adevărului".

Tulburată de faptul că tatăl ei nu susține dorința ei de a deveni balerină, ea nu mai poate da randament la antrenamente.

Tânăra leșină în timpul unui antrenament!

În timpul unui antrenament, tinerei i se face rău, iar Gelu, antrenorul, strigă disperat după ajutor!

Antrenorul țipă disperat după ajutor!
Antrenorul țipă disperat după ajutor![Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia această poveste dramatică aflați doar urmărind emisiunea astăzi, la Kanal D, de la ora

13:00.

Vom avea, bineînțeles, și nelipsita confruntare, la care va participa și Ernest și în care vom afla tot adevărul.

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, aduce în atenția publicului situații de viață excepționale. Din poveștile prezentate fiecare dintre noi putem învăța ceva, ne putem pregăti pentru cazul în care astfel de situații ieșite din comun apar și în viețile noastre.

Emisiunea este urmărită de câteva sute de mii de telespectatori zilnic, ba chiar de peste un milion uneori. Ernest a reușit de numeroase ori să fie lider absolut de audiență  pe tronsonul lui orar.  

"Toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea despre emisiunea pe care o realizează la Kanal D.

"În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmisă de luni până vineri de la ora 13:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.   

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 24 martie- VIDEO Un nou caz de proxenetism prin metoda loverboy!

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 24 martie - VIDEO Un nou caz de proxenetism prin metoda loverboy!

Dovezi că actul de justiție în R. Moldova este grav afectat. Un nou scandal în care este vizat Procurorul General: Un vicepreședinte de judecătorie îl acuză

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 23 martie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 22 martie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies