Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 18 martie - VIDEO O poveste tulburătoare: o fată află după 23 de ani că a fost adoptată!

,
În căutarea adevărului 18 martie
O poveste tulburătoare la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ernest te așteaptă astăzi, de la ora 13:00, la o nouă ediție În căutarea adevărului, ce te va ține cu sufletul la gură. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

După ce în ultimele două ediții am urmărit povești legate de tineri ce decid să intre în afacerea videochatului, astăzi la "În căutarea adevărului" vom urmări o poveste absolut tulburătoare.

După 23 de ani, mama biologică a unei fete se decide să meargă la casa celor care au crescut-o și să își ceară fiica înapoi.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Părinții adoptivi au o situație materială foarte bună. Când ajunge la vila acestora, bărbatul deschide și îi spune femeii că nu are ce să caute acolo.

Femeia continuă să apară în viața lor, ba chiar să fie intruzivă. Când soțul îi spune soției ce se întâmplă aceasta are un șoc.

Mama biologică își va întâlni fata față în față și îi va spune ce s-a întâmplat în urmă cu 23 de ani.

În căutarea adevărului 18 martie
Mama biologică îi spune fiicei sale adevărul[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ulterior, cu toții vor avea o confruntare în care tot adevărul va fi spus și atât fiica, precum și mama ei adoptivă vor începe să plângă.

"De ce nu mi s-a spus în 23 de ani că nu sunt fiica voastră biologică?", îi întreabă tânăra pe părinții ei adoptivi.

În căutarea adevărului 18 martie
Fiica plânge când află că a fost adoptată[Sursa foto: captura video Kanal D]

Confruntarea, la care vor participa toți actorii implicați, va lămuri tot ce s-a întâmplat în acest timp. Cum se va încheia această poveste tulburătoare veți afla doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

"În căutarea adevărului", una dintre cele mai urmărite emisiuni

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, relatează fapte inspirate din realitate, cu personaje care se află în situații limită.

Din aceste povești avem cu toții de învățat, pentru a ști cum să reacționăm dacă suntem puși în astfel de situații.

Emisiunea "În căutarea adevărului" a fost de nenumărate ori  lider absolut de audiență.

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau chiar de familie.

Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, ca au stofă de justițiari”, mărturisea Ernest.

"În căutarea adevărului" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi, de la ora 13:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 17 martie- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 17 martie - VIDEO

Sotheby's scoate la licitație pantofii sport ai lui Kanye West de peste 1 milion de dolari

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 16 martie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 12 martie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies