Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 16 martie - VIDEO

,
În căutarea adevărului
În căutarea adevărului

O nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului" începe marți, 16 martie, de la ora 13:00 la Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

După ce ieri am urmărit la "În căutarea adevărului" povestea unei tinere care dispare de acasă, astăzi vom urmări o altă poveste foarte interesantă și tensionată, a unui cuplu cu probleme.

Tânăra este abuzată verbal de partenerul ei, care îi spune constant că orice face nu e bine și o tratează ca și cum ar fi menajera lui, nu partenera de viață.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Tânăra face tot posibilul să nu își enerveze partenerul, însă acesta e deranjat de orice.

"Nu ești în stare de nimic", îi reproșează acesta. La un moment dat, el ia fierul din mâna tinerei pentru a-i arăta cum se calcă.

Dezamăgită și abuzată, tânăra hotărăște să facă ceva pe cont propriu, pentru a nu mai fi dependentă de acesta.

Decizia ei va avea, însă, consecințe.

Bărbatul descoperă că partenera lui face videochat!

În timp ce bărbatul este plecat, tânăra face videochat. Într-o zi, când acesta se întoarce acasă, o surprinde pe tânără în timp ce face videochat și, bineînțeles, o ia la rost.

"Ce faci, mă?", îi spune el, prinzând-o în flagrant.

Lucrurile se precipită, iar un vecin care aude zgomote ciudate din imobilul în care stau cei doi tineri sună la poliție.

El cheamă forțele de ordine, pentru a regla situația!

Cum se va încheia această poveste incendiară veți afla doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, la Kanal D, de la ora 13:00.

"În căutarea adevărului", una dintre cele mai urmărite emisiuni

Inspirate din viața reală, poveștile de la "În căutarea adevărului" au rolul de a aduce în atenția publicului personaje aflate în situații limită.

Poveștile ne învață pe fiecare cum să reacționăm atunci când suntem puși în astfel de situații neobișnuite. La "În căutarea adevărului" luăm contact cu înșelări, trădări, dezamăgiri.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora

13:00. Emisiunea prezentată de Ernest a fost de nenumărate ori  lider absolut de audiență

Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 12 martie- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 12 martie - VIDEO

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 11 martie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 10 martie - VIDEO. Doi soți divorțează, iar mama soțului plătește un detectiv să afle lucruri compromițătoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies