Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 12 martie - VIDEO

,
În căutarea adevărului
Cuplul află că va avea un copil, deși fiecare din ei are copii din relații anterioare[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă „În căutarea adevărului” este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Episodul 405 din „În căutarea adevărului” este foarte interesant. Un cuplu tocmai a divorțat, iar femeia este însărcinată cu un alt partener, ceea ce creează mai multe probleme în fosta familie.

Fiecare din viitorii părinți au copii din relații anterioare, iar vestea îi bulversează pe copiii lor din mariajele încheiate.

În căutarea adevărului
Ei sunt foarte fericiți să afle că vor avea un copil împreună![Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Aceștia își trag la răspundere părinții, care sunt însă fericiți să afle că vor fi din nou părinți.

"V-ați tâmpit de tot" și "Cum să faci așa ceva?", vor fi ei nevoiți să audă de la copiii mari pe care îi au.

"Tatăl tău o să aibă un copil cu actuala soție", este anunțată fiica de către mama ei, iar aceasta este bulversată total și cedează.

Cum se va încheia emisiunea interesantă de astăzi de la "În căutarea adevărului" veți afla doar urmărind show-ul de la ora 13:00, la Kanal D. Tot adevărul cu siguranță va ieși la lumină!

În căutarea adevărului
Foștii parteneri ai actualilor iubiți se întâlnesc[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune foarte urmărită

"În căutarea adevărului" a cucerit publicul din România, obținând zilnic cifre foarte bune de audiență.

Sute de mii de persoane se uită zilnic la "În căutarea adevărului", ba chiar peste un milion, chiar un milion și jumătate de persoane se uită uneori la emisiunea prezentată de Ernest.

"În căutarea adevărului" a revenit, recent, la Kanal D cu episoade noi, acestea fiind urmărite deja de numeroși telespectatori.

Emisiunea prezentată de Ernest aduce în fața publicului situații de viață complicate, cu mult dramatism și răsturnări de situație.

Evenimentele sunt inspirate de realitate. Suntem puși în fața unor trădări, minciuni sau înșelări, fapte care se petrec, din păcate, și în realitate.

“Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații-limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau, mai grav, chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune <În căutarea adevărului> să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, că au stofă de justițiari.

<În căutarea adevărului> ne va demonstra că, deși greșeala, minciuna, înșelăciunea sunt la îndemâna oricăruia dintre noi, mulți reușim să rămânem drepți în fața ispitelor”, mărturisea Ernest. 

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil la ora la care este transmisă emisiunea.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 11 martie- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 11 martie - VIDEO

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 10 martie - VIDEO. Doi soți divorțează, iar mama soțului plătește un detectiv să afle lucruri compromițătoare!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 9 martie - VIDEO. Doi soți se înșală reciproc, iar unul din ei primește o veste tulburătoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies