Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 10 martie - VIDEO. Doi soți divorțează, iar mama soțului plătește un detectiv să afle lucruri compromițătoare!

,
Bătrâna și detectivul
Bătrâna și detectivul[Sursa foto: captura video Kanal D]

Episodul 403 din "În căutarea adevărului", difuzat astăzi de la ora 13:00, se anunuță extrem de interesant! Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

După ce am făcut ieri cunoștință cu doi soți care se înșelau unul pe celălalt, astăzi vom urmări o altă poveste a unei căsnicii eșuate.

În centrul acțiunii nu se află însă soții, ci mama soțului, care face și desface lucruri.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia plătește un detectiv care să îi urmărească nora și să afle lucruri compromițătoare despre ea.

Se pare că bătrâna are o istorie cu întreaga familie întrucât atunci când merge să își vadă nepoata aceasta nu vrea să discute cu ea.

Bătrâna și nepoata
Nepoata nu mai are nimic de discutat cu bunica ei[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Hai, mamaie, că mi-a fost dor de tine", îi zice bătrâna, dar fata e fermă: "Nu mai avem ce să discutăm".

O vom cunoaște și pe soția care se pregătește de divorț și care afirmă clar că nu vrea să iasă din această căsnicie fără niciun ban, ea părând că se află la al doilea mariaj și că în urma primului nu s-a ales cu nimic.

Detectivul de la În căutarea adevărului
Vom afla și ce a descoperit detectivul[Sursa foto: captura video Kanal D]

Bătrâna râde de fiul ei!

Soția află că bătrâna a plătit un detectiv și râde de suma oferită de aceasta.

"Doar atât valorez eu?", întreabă femeia.

Bătrâna încearcă să manipuleze pe toată lumea, mai ales pe propriul ei fiu. Ea încearcă să îl convingă pe acesta că cea de care divorțează încearcă să îl păcălească.

"Râd de tine", îi spune, la un moment dat, bătrâna fiului ei.

Veți vedea cum se va încheia această poveste plină de suspans doar urmărind, de la ora 13:00, la Kanal D emisiunea prezentată de Ernest.

Ca de fiecare dată vom avea binecunoscuta confruntare, la care vor participa toți cei implicați, alături de prezentatorul emisiunii, Ernest.

Și, așa cum deja v-ați obișnuit, adevărul va ieși întotdeauna la suprafață!

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00, la postul nostru de televiziune. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil

la ora la care este transmisă emisiunea.

Emisiunea prezentată de Ernest este una dintre cele mai vizionate din România, nu de puține ori fiind lider absolut de piață pe tronsonul ei orar.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 9 martie- VIDEO. Doi soți se înșală reciproc, iar unul din ei primește o veste tulburătoare!

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 9 martie - VIDEO. Doi soți se înșală reciproc, iar unul din ei primește o veste tulburătoare!

Scade ușor rata de infectare în București și Ilfov. 12 județe în scenariul roșu

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 8 martie - VIDEO. Bărbatul prins între două femei!

Kanal D, 14 ani de colectie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies