Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 15 martie - VIDEO O adolescentă dispare de acasă, iar adevărul e cutremurător!

,
Tânăra dispărută de la "În căutarea adevărului"
Tânăra dispărută de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ernest vă așteaptă astăzi, de la ora 13:00, la o nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului".


In articol:

Povestea de astăzi, inspirată din fapte reale, este tulburătoare! Episodul 406 din "În căutarea adevărului", ce va fi difuzat de la ora 13:00 la Kanal D, vă va ține cu sufletul la gură, la fel ca toate episoadele din interesanta emisiune prezentată de Ernest.

Vom descoperi o familie zbuciumată, cu o soție care a

divorțat de soț și a rămas să o îngrijească pe fiica adolescentă a cuplului.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia și-a refăcut deja viața și locuiește cu un bărbat, spre nemulțumirea fiicei ei. Aceasta încearcă să îi explice că bărbatul respectiv nu este potrivit pentru ea, însă mama nu vrea să audă.

Tânăra dispare de acasă, iar mama ei află acest lucru după ce se întâlnește cu fostul soț și descoperă că adolescenta nu se afla la acesta.

Disperată, femeia o dă dispărută și începe să pună anunțuri pe stâlpi pentru ca cineva care știe ceva despre tânără să o anunțe unde se află și cu cine.

În timp ce își caută fiica dispărută, femeia are parte de un șoc: își găsește actualul partener în pat, cu o tânără!

"Cade casa pe mine că mi-a dispărut fiica și tu te ții de din astea?", îl chestionează femeia.

Bărbatul și amanta în pat
Bărbatul și amanta în pat[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tânăra este găsită, dar adevărul e tulburător!

Tânăra este găsită și vom avea parte de confruntarea finală, la care va participa și Ernest.

El o va întreba pe tânără dacă realizează ce spaimă le-a provocat părinților ei.

Atunci când se va deschide acest subiect, tânăra va dezvălui adevărul tulburător, motivul pentru care a decis să fugă de acasă. 

Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Care este acesta veți afla doar urmărind o ediție incendiară din "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, doar la Kanal D!

"Ce treabă are el?", o întreabă tatăl pe fiică, referindu-se la actualul partener al mamei adolescentei. Veți afla legătura astăzi, urmărind ediția incendiară a emisiunii prezentate de Ernest.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00.

Este una dintre emisiunile cele mai urmărite de către telespectatori pe tronsonul său orar, nu de puține ori fiind lider absolut de audiență. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 12 martie- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 12 martie - VIDEO

Cum lupta Vlad Voiculescu împotriva 'mafiei': Rafila îl acuză că a modificat condiţiile unor concurs pentru a-şi 'plata' un consilier la INSP

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 11 martie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 10 martie - VIDEO. Doi soți divorțează, iar mama soțului plătește un detectiv să afle lucruri compromițătoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies