Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 19 martie - VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 mar 2021, 11:19
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă a emisiunii "În căutarea adevărului" începe la ora 13:00, la Kanal D.

Ernest vă așteaptă la o nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului". Vom cunoaște o familie care face planuri cu cine să își lase copilul, însă are lucruri de ascuns.

Emisiunea de astăzi va aduce în fața publicului și problemele dintre un ginere și soacra lui.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

El dorește angajarea unei bone, însă soacra are ceva împotrivă. 

"Fata mamei, e bărbat", îi explică ea fficei sale în legătură cu ginerele, dând de înțeles că el ar putea să aibă ceva cu bona.

Întreaga poveste are răsturnări de situație și, bineînțeles, nelipsita confruntare la care va participa și Ernest.

Tot adevărul va ieși, ca de fiecare dată, la lumină!

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Emisiunea "În căutarea adevărului", un real succes

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, este inspirată din viață și aduce în fața publicului situații-limită ale unor personaje care se aseamănă foarte tare cu cele pe care le întâlnim și în viața de zi cu zi.

De nenumărate ori emisiunea "În căutarea adevărului" a fost   lider absolut de audiență  pe tronsonul său orar. 

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau chiar de familie.

Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, ca au stofă de justițiari”, declara Ernest despre emisiunea pe care o prezintă cu mult succes la Kanal D.

Exclusiv! Ce spune Natalia despre controversata Bianca de la Casa Iubirii. Cum ar putea ajunge concurenta în Marea Finală. Îl folosește sau nu pe Alin?

Ernest recunoștea că s-a gândit, la un moment dat, să își facă o firmă de detectivi particulari, fiind foarte atras de domeniu. A ales o emisiune care i se potrivește perfect.

"În căutarea adevărului" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 18 martie- VIDEO O poveste tulburătoare: o fată află după 23 de ani că a fost adoptată!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies