Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 26 martie - VIDEO

,
Familia de la "În căutarea adevărului"
Familia aparent fericită de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă emisiune foarte interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată vineri, 26 martie. Urmărește În căutarea adevărului Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vom cunoaște în emisiunea de astăzi o familie aparent fericită, dar care ascunde multe lucruri care vor ieși la lumină.

Vom vedea trădări, înșelări și vom afla cum se va încheia totul.

Familia de la "În căutarea adevărului"
Familia ascunde multe secrete care vor ieși la lumină[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest la Kanal D, aduce în atenția publicului situații excepționale. Din poveștile zilnice pe care le vedem la Kanal D fiecare dintre noi avem ce învăța.

Luăm contact în emisiune cu trădări, minciuni, înșelări, cu personaje care nu sunt ceea ce vor să pară.

Am văzut la "În căutarea adevărului" inclusiv episoade în care au apărut proxeneți care înșală fete prin metoda loverboy, adică pretind că au relații cu anumite fete pe care ulterior le obligă să se prostitueze.

În ediția de astăzi o vom cunoaște pe o femeie care își prinde bărbatul în pat cu o tânără. Cum va negocia această situație vom vedea urmărind emisiunea.

Ernest, obișnuit cu urmăririle

Ernest, prezentatorul "În căutarea adevărului", este obișnuit cu urmăririle, el prezentând în trecut, tot la Kanal D, emisiunea "Ochii din umbră".

Partenerii care își suspectau jumătățile că îi înșală apelau la Ernest, iar acesta îi urmărea, pas cu pas, pe suspecții de trădare pentru a vedea ce fac aceștia.

De cele mai multe ori temerile se adevereau, iar cei suspectați își înșelau, cu adevărat, partenerii.

Ernest mărturisea, într-un interviu pentru Libertatea, că are diplomă de detectiv, că a fost tentat să își deschidă o firmă de detectivi particulari și că emisiunile pe care le prezintă și le-a prezentat la Kanal D i se potrivesc de minune.

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest în interviul pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este transmisă de luni până vineri de la ora 13:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.   

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 25 martie- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 25 martie - VIDEO

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep luni cursurile; activităţile didactice - online

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 24 martie - VIDEO Un nou caz de proxenetism prin metoda loverboy!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 23 martie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies