Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 13 aprilie 2021 - VIDEO. Cozmin Gușă, dezvăluiri extraordinare!

,
Cozmin Gușă și Denise Rifai
Cozmin Gușă și Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” se anunță foarte interesantă. Urmărește „40 de întrebări cu Denise Rifai” și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Invitatul din această seară al lui Denise Rifai este Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă este președintele Federației Române de Judo, este și politician, actualmente membru PSD și coacționar al unui post TV.

Vezi Online Video ediția de marți, 13 aprilie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde Cozmin Gușă în această seară.

Cozmin Gușă are 50 de ani, este căsătorit și are doi copii. El este la al doilea mandat de președinte al Federației Române de Judo.

Cozmin Gușă va face dezvăluiri importante despre momentele în care a făcut parte din PSD și din PDL, din perioada în care Adrian Năstase și Traian Băsescu erau cei mai importanți politicieni români.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…”, va spune Cozmin Gușă despre regretatul său tată.

“Adrian Năstase m-a trădat! (…) Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil!”, este doar una dintre dezvăluirile pe care Cozmin Gușă le va face în această seară. Cunoscutul consultant politic va face și alte dezvăluiri extraordinare din politică.

Cozmin Gușă, față în față cu Denise Rifai
Cozmin Gușă, față în față cu Denise Rifai

Cozmin Gușă, avere impresionantă!

Cozmin Gușă are o avere importantă.

În ultima declarație de avere, făcută pubilcă de Cozmin Gușă în 2008, politicianul dezvăluia că deținea, în coproprietate, 4 imobile, cu o valoare impozitabilă de: 545.250

RON, 117.114 RON, 502.615 RON și 458.904 RON. 

În conturi și depozite bancare, fonduri de investiții și forme echivalente de economisire și investire, politicianul acumulase, până în 2008, 50.979 RON. În plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, Gușă acumula 2.632.407 RON.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată în fiecare marți. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:15, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant

Cristian Diaconescu: Modificarea Constituției, o necesitate imperativă în funcționarea Statului

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Adrian Năstase m-a trădat!… Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies