Lidia Fecioru, previziuni pentru anul 2023. Cele mai utile sfaturi, dezvăluite la „Fiță cu Adiță”: „E un an destul de greu”

Author: Lavinia Medrea

Cele mai utile sfaturi, dezvăluite la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Lidia Fecioru, cel mai cunoscut bioenergolog de la noi din țară, a oferit câteva sfaturi pentru anul 2023 la „Fiță cu Adiță”!

Invitată în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Lidia Fecioru a vorbit în exclusivitate despre cum crede că va decurge anul 2023, dar și ce recomandări are pentru oameni. 

Lidia Fecioru, despre anul 2023

Lidia Fecioru a mărturisit că-și dorește ca anul 2023 să fie unul bun pentru toată lumea, dar mai ales să se instaureze pacea, având în vedere că ne apropiem de un an de război între Rusia și Ucraina.

Citește și: Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor: „Toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata”. Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

„Eu îmi doresc să fie minunat pentru toată lumea, îmi doresc să se așeze pacea între popoare, între lumi, între oameni. Cu părere de rău, această situație care se creează în jurul lumii, dar ne afectează pe fiecare în parte, nu ne face mai buni.

Ar trebui să ne facă mai buni, uite, de pildă, rușii spuneau așa: le mulțumim ucrainenilor, că datorită lor am învățat să iubim, le mulțumim ucrainenilor că datorită lor am început să fim uniți. De ce ne trebuie un război ca să fim uniți? De ce ne trebuie un război să fim mai buni? Am putea să trecem de chestiile astea, eu cred că diplomația ar trebui să-și facă mult mai mult simțită prezența, dar asta înseamnă să avem patrioți.
Patrioți la cârmă, și lasă de dorit, dar sper, cel puțin anul ăsta, că toate lucrurile astea, poate, ne învață câte ceva”
, a declarat Lidia Fecioru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Semne pentru anul 2023. Sfaturi din partea Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit ce sfaturi are pentru oameni în anul 2023 și a explicat, de asemenea, motivul pentru care România nu a intrat în Spațiul Schengen.

„Să știi că și pe oamenii din România acest război, între Rusia și Ucraina, începe să ne învețe să ne iubim țara. Ne dăm seama că, odată cu intrarea în Schengen care ne-a fost interzisă, nu văd un avantaj decât pentru ei (n.r.: intrarea în Schengen), nu pentru noi, pentru că cine vrea să călătorească, călătorește... Eu îți garantez că dacă țara asta ar fi avut autostrăzi, ne rugau să intrăm în Schengen.

Citește și: Cât de frumos vorbește Ionuț Cercel despre tatăl lui, la mai bine de un an de la moartea lui Petrică Cercel: „Tata a fost și va rămâne mai presus de Dumnezeu”. Durerea lui nu va dispărea niciodată

(...) Nu este ușor, e un an destul de greu, e ca și cum s-ar renaște, e un nou început.

Să începem să fim mai buni, să începem să avem grijă de noi”, a explicat Lidia Fecioru.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!