Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor: „Toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata”. Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

Author: Lavinia Medrea

Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

Sursa: Captură YouTube theXclusive

O nouă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță” a fost plină de emoție și de amintiri, datorită fraților Cercel, Ionuț și Florin, care au vorbit mai frumos ca niciodată despre regretatul lor tată, Petrică Cercel.

Invitați în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Ionuț Cercel și Florin Cercel, băieții regretatului Petrică Cercel, au făcut mărturisiri emoționante despre tatăl lor, la mai bine de un an de la moartea lui.

Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor

Ionuț și Florin, doi dintre băieții lui Petrică Cercel, au mărturisit că tot ce fac ei, în prezent, este pentru tatăl lor.

Respectul pe care i-l poartă celui care le-a dat viață este imens, astfel că amândoi vor să-i păstreze amintirea vie, după ce a fost răpus de virusul COVID-19.

Citește și: Cât de frumos vorbește Ionuț Cercel despre tatăl lui, la mai bine de un an de la moartea lui Petrică Cercel: „Tata a fost și va rămâne mai presus de Dumnezeu”. Durerea lui nu va dispărea niciodată

„Am scos în 2022 o melodie cu gândul strict la tata, melodia se numește Copiii mei, copilașii mei. Eu m-am gândit ce iubea tata cel mai mult pe lumea asta. Pe noi, nu? Ce voia să facă tata pentru noi? Tot ce-i mai bun. Cum mă gândeam eu la tata, așa s-a făcut melodia aia”, a declarat Florin Cercel.

„De când s-a întâmplat tragedia asta imensă și maximă și nici nu mai știu cum s-o numesc, cu tatăl meu, tot ce cântă fratele meu mă sensibilizează maxim și cântă mai

frumos ca oricine, pentru mine, pentru că acum nu mai cântă el, cântă sufletul și inima din el”, a mărturisit Ionuț Cercel.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu nu mai cânt pentru mine, eu cânt pentru tata. Eu nu prea comunic, eu știu să cânt. La microfon mă pricep cel mai bine pentru că asta m-a învățat pe mine tata, să cânt, iar în momentul de față eu, Florin, băiatul lui Petrică Cercel, eu nu mai cânt pentru mine, decât pentru numele

lui tata și, totodată, toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata.

Citește și: Ce mai face astăzi Ionuț Cercel, la peste un an de la moartea tatălui său, Petrică Cercel. Artistul nu și-a revenit nici în ziua de azi: „Durerea asta va fi veșnic”

Tot ce fac, fac strict pentru tata”, a mai povestit Florin.

Ionuț și Florin Cercel sunt nevoiți să-și ascundă durerea de ochii lumii

Chiar dacă au trecut un an și patru luni de când Petrică Cercel s-a stins din viață, Ionuț Cercel și Florin Cercel încă se luptă să-și păstreze lacrimile ascunse de ochii lumii. Cei doi artiști au dezvăluit că plâng în drum spre concerte și când se întorc de la cântări, dar poartă o mască atunci când ies în lume, deoarece tatăl lor i-a învățat să fie puternici. 

„După tot evenimentul ăsta neplăcut al vieții mele trebuie să fiu actor. Când ajung într-un eveniment, ia uite-mă ce frumos râd! Noi plecăm toți trei, frații, la eveniment, unde trebuie să cânt. Până ajungem acolo plângem, când plecăm de acolo plângem iar. Dar când ne dăm jos din mașină și suntem în ochii oamenilor te ștergi (n.r.: de lacrimi) și zâmbești, să vadă lumea”, au povestit, cu emoție în glasuri, Ionuț Cercel și Florin Cercel. 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!