,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur" Florin Salam, mărturisiri sincere despre întâlnirea cu Roxana Dobre

Author: Madalina Maftei

”Nu am fost niciodată geloasă. Mulțumesc Bunului Dumnezeu”

Sursa: Captură YouTube

Florin Salam, îndrăgitul manelist, și soția sa, Roxana Dobre, sunt invitații din această săptămână ai emisiunii ”Fiță cu Adiță”. Artistul și partenera sa de viață au vorbit despre iubirea cei îi leagă, dar și despre planurile lor de viitor.

În ediția din această săptămână a emisiunii ”Fiță cu Adiță”, moderatorul emisiunii a avut un invitat de excepție, acesta este nimeni altul decât ”Regele Manelelor”.

Florin Salam și soția sa, Roxana, au făcut dezvăluiri incredibile despre viața lor de familie, dar și despre povestea lor de iubire.

Care este motivul pentru care se ceartă cel mai des Florin Salam și Roxana Dobre

Povestea de dragoste dintre Florin Salam, emblema manelelor, și Roxana Dobre este greu de egalat. Cei doi se iubesc cu foc și patos, dar, așa cum au recunoscut amândoi, mai există și certuri între ei, pe care le numesc mai mult ciondăneli, căci nu au motive reale de ceartă.

”Ne ciondănim acum și în trei secunde...”, a spus Florin Salam 

”Niciodată nu ne-am certat pe motivele noastre, să avem un motiv al nostru personal. Tot timpul când ne-am certat, certat e prea mult spus, a fost din cauza oamenilor, așa, la început”, a spus Roxana Dobre.

Regele manelelor a recunoscut că certurile luau amploare când relația lor era la început, acum, de când s-au căsătorit, relația lor merge ca pe roate.

Citește și: Familia lui Florin Salam este în doliu. „Moartea a fost fulgerătoare”. Ce se întâmplă în familia artistului

”Înainte ne mai ciondăneam, acum, de ceva timp, nu. Și asta mă bucură foarte tare. Cu cât au trecut anii, nevastă-mea e mai matură”, a mai spus Salam.

Mai mult, Roxana Dobre a dezvăluit că nu a fost niciodată geloasă, mai ales că ar putea avea motive serioase prin prisma meseriei pe care o are Florin Salam.

”Nu am fost niciodată geloasă. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a nu fi geloasă pe soțul meu, mai ales din punct de vedere al meseriei pe care o practică el, cred că n-ar fi trebuit să dorm nopțile”, a spus Roxana Dobre.

Citește și: Betty, fiica lui Florin Salam, și-a schimbat numele de scenă! Ce nume a ales fiica manelistului

Emoții mari în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important în Gală! „Vreau să nu va pară rău și vreau să votați cu sufletul” Aflați ce reacții s-au stârnit în platou la aflarea uluitoarei vești!

,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur"

Florin Salam, sincer ca de fiecare dată, a recunoscut, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări online pe canalul de YouTube theXclusive, că dacă Roxana nu apărea în calea lui și astăzi era singur.

”Dacă nu ar fi fost ea, să apară în calea mea, eu cred că aș fi rămas singur, adică nu mai aveam o femeie de suflet, o jumătate, și cred că mă adaptam așa tot restul vieții mele”, a mai spus Florin Salam.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies