Betty Salam, mărturisiri tulburătoare despre momentul care a pus-o la grea încercare, când în presă a apărut știrea falsă despre decesul tatălui ei! „M-am speriat”

,
Betty Salam

Betty Salam, dezvăluiri inedite la Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Betty Salam a declarat că a trăit la acel moment cel mai mare coșmar al vieții sale! Iată cum și-a gestionat starea și cum a reușit ea și familia ei să depășească acele clipe dificile!

Talentata artistă, Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit cu sinceritate în cadrul unui interviu de senzație, la Teo Show, despre un subiect pe care până de curând îl considera tabu și pe care îl discuta doar cu soțul ei, Cătălin.

Betty Salam, mărturisiri tulburătoare despre momentul care a pus-o la grea încercare, când în presă a apărut știrea falsă despre decesul tatălui ei

Betty a făcut la un moment dat în presă faptul că ceea ce este frumos și lui Dumnezeu îi place, mai precis aceasta a afirmat că admiră femeile care sunt frumoase. Însă declarația ei extrem de sinceră care a stârnit controverse și i-a împărțit pe fanii ei în două tabere: cei care au judecat-o și cei către și-au dorit să afle mai multe detalii. Dar declarațiile sale nu l-au deranjat pe Cătălin deoarece au o relație bazată pe sinceritate și sunt și foarte buni prieteni totodată și nu există loc de gelozie. 

 „Am afirmat că ce e frumos și lui Dumnezeu îi place! Adică am spus că admir femeile, că sunt frumoase!(...) Am o relație foarte deschisă cu soțul meu! Eu nu mă feresc niciodată de el! Suntem în primul rând cei mai buni prieteni! Și consider că așa trebuie să decurgă o relație! Nu mi place să fiu cu perdea, să fiu ceea ce nu sunt! Și cu ocazia asta aș fi vrut să dau și un exemplu celor care ne urmăresc pe noi! Să se accepte așa cum sunt ei și să fie persoane sincere!”,

a spus Betty Salam. 

Un alt moment care a pus-o la grea încercare pe Betty a fost cel în care în presă a apărut știrea că tatăl ei, Florin Salam a încetat din viață. Tânăra artistă a mărturisit că s-a speriat foarte tare, însă în cele din urmă a reușit să depășească situația dificilă. 

„Eu dormeam! Mă sunau persoane la care nu mă așteptăm, cu care nu vorbisem niciodată! Mesaje peste mesaje! Eu știind că tatăl meu e la doctor, m-am speriat! Poate s-a întâmplat ceva acolo! L-am sunat pe tată și nu mi-a răspuns că na era la doctor! Am sunat-o pe Roxana și ea la fel săracă era și ea panicată! Adică a fost ceva aiurea!”, a adăugat Betty. 

Citeste si: Betty Salam a recunoscut: "A fost o perioadă când tata a fost supărat pe mine. Ceream oricui sfaturi numai lui nu!"

Citeste si: Florin Salam, primele declarații după ce a lipsit de la concertul pe care trebuia să-l susțină cu fiica sa, Betty Stoian: "Vreau să-mi cer scuze la fata mea"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexandru Arșinel era un om bun, cald și extrem de jovial, care avea un chef nebun de a se hrăni cu aplauzele publicului. Pe scenă se simțea în largul lui și iubea să-i facă pe...

Un gigant chinez investește 10 mil. euro la Timişoara, în prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze

Alexandru Arșinel era un om bun, cald și extrem de jovial, care avea un chef nebun de a se hrăni cu aplauzele publicului. Pe scenă se simțea în largul lui și iubea să-i facă pe...

Rică Răducanu a fost internat în spital! Fostul portar a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de respirație: „Nu pot vorbi”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies