Cum reușește Andreea Bănică să se mențină tânăra și frumoasă la 44 de ani? Artista a dezvăluit câteva tip and tricks: ”Ar trebui să fim mega îngrijite”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 oct 2022, 18:08

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină tânăra și frumoasă la 44 de ani

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Bănică arată incredibil la vârsta de 44 de ani, de multe ori a fost confundată cu o adolescentă. Deși anii au trecut, vedeta refuză să se schimbe și apelează la tot felul de trucuri pentru a se menține tânără și frumoasă.

De-a lungul timpului, s-a spus despre Andreea Bănică că ar fi trecut de mai multe ori pragul medicului estetician, însă, de fiecare dată, vedeta a negat vehement că și-ar fi făcut vreo intervenție estetică la nivelul feței. Recent, invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină atât de tânăra, în ciuda programului haotic pe care a precizat că îl are.

Andreea Bănică, despre cu reușește să aibă grijă de ea, în ciuda faptului că are doi copii acasă

Andreea Bănică arată incredibil la vârsta de 44 de ani. În loc să înainteze în vârstă, vedeta pare din ce în ce mai tânăra, ceea ce i-a pus pe jar pe cei din online, care au spus despre artistă că și-a făcut mai multe intervenții estetice.

”Tu știi foarte bine că toate femeile din showbiz ar trebui să fim mega îngrijite și nu numai femeile din showbiz, în general, femeile care se respectă, femeile care își doresc să arate bine.

Bine pentru ele, atunci când se trezesc dimineața și se uită în oglindă, să se mulțumească și să zică ”vai, ce bine arăt, ce frumoasă sunt”, pentru că de aici încolo pleacă o zi minunată și niște zile frumoase, și, mai departe, niște ani frumoși, pe care îi trăiești zen, fiind fericită. Atunci când te trezești dimineața și nu-ți place de tine, atunci să-ți pui un semn de întrebare, înseamnă că nu faci ce trebuie pentru tine”,
a
spus Andreea Bănică.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre traumele din copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi”

Artista a spulberat și zvonurile despre operațiile estetice, aceasta a vorbit despre singura ei intervenție, aceea la nas.

Andreea Bănică a dezvăluit că nu și-a făcut rinoplastie, ci este vorba despre o afecțiune cu care se confrunta și o împiedica atunci când cânta, astfel a fost nevoită să se opereze.

Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„O septoplastie...nu mă oxigenam deloc, în ultima perioadă, pe scenă gâfâiam, căutam să-mi iau o gură imensă de aer și nu o mai găseam și se auzea în microfon”, a mai spus artista despre problema ei la nas.

Citeste si: Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj și fără filtru, cu pistrui și pete: ”Imperfecțiunile fac diferența” Cum au reacționat fanii când au văzut ”adevărata față” a vedetei

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies