Alex Velea și Antonia au amânat nunta! Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care evenimentul nu mai are loc

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 sep 2022, 13:45

Alex Velea și Antonia au anulat nunta!

Sursa: Facebook Antonia

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Recent, artistul a dezvăluit motivul pentru care au amânat nunta.

În urmă cu câteva luni, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. De atunci, toată lumea așteaptă nunta celor doi artiși. Însă, în cadrul unei emisiuni, Alex Velea și-a uimit fanii după ce a dezvăluit că au amânat evenimentul. Iată care este, de fapt, adevăratul motiv!

Citeste si: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Alex Velea și Antonia au anulat nunta. Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care evenimentul nu mai are loc

Alex Velea și Antonia sunt împreună de ani buni, dar cei doi nu au putut să facă pasul cel mare, deoarece divorțul artistei de Vincenzo Castellano a durat extrem de mult.

După divorțul artistei, fanii celor doi au dorit să știe când va veni ziua în care vor spune DA în fața ofițerului de stare civilă și când își vor oficializa relația și în fața lui Dumnezeu.

Răspunsul a venit chiar din partea lui Alex Velea, care a făcut dezvăluiri neașteptate.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică și Alex Velea au ajuns să nu își mai vorbească: „De aici a plecat ruptura” Ce s-a întâmplat în momentul în care artistul a divorțat de fosta soție

Recent, Alex Velea a declarat că au stabilit ziua în care voiau să aibă loc cununia civilă și cea religioasă, însă, au decis să amâne evenimentul.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Artistul a mărturisit că vara aceasta au avut multe concerte, dar și alte probleme care au tot intervenit, și au fost nevoiți să amâne nunta. Cu toate acestea, Alex Velea a mărturisit că nu exclude ca până la finalul anului acest eveniment foarte important să aibă loc.

De asemenea, artistul a susținut că își va ține fanii la curent cu orice posibilă schimbare.

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper (n.r.:că o va vedea pe Antonia în rochia de mireasă). Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit Alex Velea în cadrul unei emisiuni.

 

Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici

 

 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies