Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre traumele din copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi”

Author: Andreea Buinoschi

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre traumele din copilărie

Sursa: Instagram: iamandreeabanica

Andreea Bănică a avut o copilărie extrem de grea, deși, în prezent, are tot ceea ce și-ar putea dori. Pentru a ajunge în punctul în care să se poată bucura de succesul pe care îl are în prezent, aceasta a trebuit să facă sacrificii importante.

Andreea Bănică a dat lovitura pe plan profesional încă din perioada în care făcea parte din trupa Blondy.

Alături de Cristina Rus, aceasta făcea ravagii pe scenă, iar melodiile lor erau fredonate de sute de mii de fani.

Andreea Bănică a avut parte de o copilărie traumatizantă

Pentru a se bucura de succesul pe care îl are în prezent, Andreea Bănică a trebuit să facă extrem de multe compromisuri care, în timp, au început să o marcheze.

Artista recunoaște că toate lucrurile prin care a trecut au ajutat-o să devină puternică și disciplinată, însă, pe partea cealaltă, au avut și alte consecințe puternice.

„Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam.

Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă.

Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a spus Andreea Bănică, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Eu mi-am dorit să fiu mamă, în adevăratul sens al cuvântului. Știu că poate nu îndeplinesc toate calitățile unei mame, însă, îmi doresc să fiu acolo. Am lipsit de foarte multe ori în momentele speciale, chiar și la primul moment al Sofiei pe scenă. Eram la un concert, chiar nu aveam ce să fac.

M-a sunat de la spectacol și mi-a zis că are mari emoții și am avut eu și mai mari decât ea, am trăit și mai intens decât ea. De mine uitasem complet, mă gândeam doar la ea. Mi-am reproșat tare mult că nu sunt acolo”, a mai spus artista.

Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară:

Andreea Bănică are o relație specială cu fiica ei

A ndreea Bănică are o fiică extrem de frumoasă, despre care artista este extrem de mândră. Fosta prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” susține că încearcă mereu să o învețe pe Sofia să aibă grijă de frumusețea ei naturală.

Citeste si: Andreea Bănică nu mai vrea să audă nici în ruptul capului de Egipt după tragedia româncei ucisă de rechin. Ce a pățit artista în ultima vacanță petrecută acolo

„Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa. Așa era atunci. Cu sprâncene subțiri ață, oribile”, a spus artista pentru wownews, relatează viva.ro.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies