Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici

Author: Madalina Maftei

Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”.

Sursa: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică și soțul ei profită de câteva zile de răsfăț într-o destinație de lux din Italia. Cei doi se bucură de vremea bună și de liniștea pe care locul le-o oferă.

Este perioada concediilor, iar cele mai multe vedete din România au optat pentru locuri exclusiviste, printre acestea se numără și Andreea Bănică, care a plecat într-o vacanță de lux în Italia, acolo unde se răsfață precum o zeiță.

Artista se bucură de preparate tradiționale, plimbări pe barcă și bronz perfect. 

Andreea Bănică, vacanță romantică în Sardinia 

Andreea Bănică a optat pentru Sardinia ca destinație de vacanță pentru această vară, fiind una dintre cele mai dorite locații de către vedetele de la Hollywood, printre care se numără și Orlando Bloom, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta nu a plecat singură în vacanță, ci alături de soțul ei și de câțiva prieteni.

Se pare că aceștia nu au optat pentru cazarea obișnuită la hotel, ci au închiriat o barcă, pe care vor petrece timp ce 7 zile. Este o vacanță fără copii, căci artista a decis să petreacă un pic de timp cu partenerul ei, însă, cu promisiunea că vor face o vacanță și cu cei mici, într-o locație dorită de ei. 

Andreea Bănică este foarte activă pe Instagram, acolo unde a postat mai multe poze și filmulețe din vacanță, pentru a le arăta fanilor prin ce locuri se plimbă.

Artista înoată în apa de un verde coral și se bucură de preparatele din fructe de mare de dimineața până seara.

”Am plecat in doi cum de mult nu am mai facut-o, cu promisiunea catre copii ca ii vom duce la Gardaland la distractie in septembrie. Cred ca fiecare pereche are nevoie sa isi incarce bateriile pentru a avea energie pentru tot anul desi niciodata nu este indeajuns.

Nu vom sta mult timp, 7 zile cu cu gandul la ei 🤍 si vom descoperi Sardinia de pe mare de data asta”, a scris Andreea Banică în mediul online.

Citeste si: Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii cu ultimul anunț făcut în mediul online. O ființă dragă artistei are mari probleme: ”Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta”

Cât costă o noapte de cazare în Sardinia

Sardinia este o destinație preferată chiar și de vedetele de la Hollywood, drept dovadă, nu este o destinați pentru toate buzunarele. O noapte de cazare poate ajunge la prețuri exorbitante, în funcție, evident, de condițiile pentru care optează fiecare turist. De exemplu, pentru o săptămână, în luna august, la un resort de 5 stele, un cuplu poate ajunge să plătească și suma de 12.000 de lei, potrivit sursei citate.

Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară:

Citeste si: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies