Ce are de gând să facă Florin Salam cu interlopul care a amenințat că se va filma în timp ce-i va agresa sexual fiica. Decizia în cazul lui Costeluș din Clejani

Author: Lavinia Medrea

Decizia în cazul lui Costeluș din Clejani

Sursa: Instagram Betty Salam/Captură TikTok Anonymus221 - colaj Kanal D

Florin Salam, cel mai cunoscut cântăreț de manele din România, ar fi decis ce va face cu Costeluș din Clejani, un fost deținut care a amenințat că-i va prinde fiica și se va filma live, pe Facebook, în timp ce o violează.

Florin Salam a

apelat la poliție în cazul amenințărilor deținutului cum că o va viola pe Betty. Iată ce s-a întâmplat mai departe cu ancheta.

Decizia lui Florin Salam în legătură cu interlopul care a amenințat că se va filma în timp ce-i va agresa sexual fiica

Acum o săptămână, Florin Salam a mers la sediul Secției 2 Poliție din București, unde a depus o plângere împotriva lui Costeluș din Clejani,

care a făcut o serie de amenințări la adresa familiei lui, prin TikTok. 

Citește și: Momentul în care Floricica Dansatoarea a fost marcată de moartea soției lui Florin Salam! Ce a putut să o întrebe manelistul: „Blestemat să fie”

Scandalul a luat amploare după ce fostul deținut s-a certat cu Betty, fiica lui Florin Salam, iar ulterior s-a filmat alături de mai mulți prieteni în timp

ce îl jignea și amenința pe cântărețul de manele.

Pe lângă faptul că a amenințat că o va prinde pe Betty și va filma în direct cum o violează, Costeluș a amenințat și că-l va omorî în bătaie pe Florin Salam.

După ce a fost amenințat, Florin Salam i-a răspuns fostului deținut, spunându-i ironic că îl va trage „de urechi” și că îl poate înjura și el, dar o poate

face „cu talent”.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Betty, fiica lui Florin Salam, și-a schimbat numele de scenă! Ce nume a ales fiica manelistului

După răspunsul artistului, Costeluș din Clejani s-a filmat în timp ce se urca într-o mașină, urlând că va da peste artist pe stradă.

Costeluș din Clejani a șters postările și i-a cerut scuze lui Florin Salam

Pe 20 decembrie 2022, Florin Salam s-a prezentat la Secția 2 Poliție din București și a depus o plângere împotriva fostului deținut. Surse apropiate citate de Gândul au declarat că artistul a venit singur la secție, fără avocat și fără Betty, care a fost în centrul amenințărilor făcute de Costeluș.

@sam00107 #5pasidebine #5pasidebine #misiuneatiktok #viral #foryou #fypシ #costelusisalam ♬ sunet original- Anonymus221

Familia lui Florin Salam este în doliu. „Moartea a fost fulgerătoare”. Ce se întâmplă în familia artistului

După tot scandalul, interlopul a șters toate amenințările făcute și i-a cerut iertare artistului, motivând că totul a fost făcut pentru a se promova și că ar fi fost obligat de cineva să îl ducă „la disperare” pe Florin Salam, refuzând să dea numele persoanei.

Poliția, de asemenea, a încercat să o contacteze pe Betty pentru a veni la audieri, dar fiica lui Florin Salam a tot evitat acest lucru.

Până acum, Florin Salam nu a făcut o notificare scrisă prin care să spună că renunță la plângerea pe numele interlopului. Dosarul ar putea fi clasat dacă Betty sau cântărețul de manele nu mai fac nicio mișcare timp de 90 de zile.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.