Lacrimi în Gala „Puterea Dragostei”. Ea a fost eliminată din competiție! Cine sunt favoriții săptămânii?

,
Puterea Dragostei, gala de duminică, 17 ianuarie 2021
Puterea Dragostei, gala de duminică, 17 ianuarie 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala „Puterea Dragostei” din această duminică a pus capăt unei săptămâni tensionate și care a fost marcată de conflicte puternice. Cine a plecat acasă și cine sunt favoriții săptămânii?


In articol:

Gala „Puterea Dragostei” din această duminică a una plină de evenimente, unele dintre ele mai puțin plăcute. Concurenții și-au adresat vorbe grele, au sărit la bătaie, dar în final, spiritele s-au calmat. Ce a ascuns Cutia Pandorei în această seară?

Răsturnare de situație în gala „Puterea Dragostei”? Cine a plecat acasă?

Concurenții au votat, iar în această săptămână, în pericol de eliminare s-au aflat Nicos și Maria. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a fost eliminat din competiție și asta pentru că, în această săptămână, eliminările s-au făcut ținând cont de votul publicului.

În această săptămână, Alexandra și Marinescu au fost desemnați favoriții săptămânii, însă doar unul a fost ales liderul suprem în casa Puterea Dragostei. Este vorba despre Alexandra, aceasta fiind favorita săptămânii și intrând în posesia cecului în valoare de 1500 de euro. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 17 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Pedepse pentru concurenții care au încălcat regulamentul

Deși Nicos ar fi trebuit să fie eliminat de la Puterea Dragostei, mesajul ascuns în Cutia Pandorei l-a salvat de această dată. Fără să mai prelungească suspansul, Cristina Mihaela le-a comunicat concurenților decizia finală.

„Dragi concurenți, în această seară, nu voi decideți cine va pleca acasă, ci telespectatorii.

Astfel, concurentul clasat pe ultimul loc va fi cel eliminat astăzi. Numele concurentului care părăsește competiția este Izabelle.”, a anunțat Cristina Mihaela.

Cu ochii în lacrimi, Izabelle a mărturisit că nu se aștepta să fie ea cea eliminată, având în vedere că nu se afla în pericol. Vizibil emoționată, concurenta de la Puterea Dragostei nu și-a putut găsi cuvintele pentru a exprima ce simte, dezvăluind că nu își dorea să plece atât de repede din competiție, având în vedere că a legat anumite prietenii în casa iubirii.

Concurenții din casa Puterea Dragostei au îmbrățișat-o pe Izabelle, aceștia fiind șocați de eliminarea acesteia din competiție, ținând cont de faptul că se afla de puțin timp la Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Marinescu o atacă pe Mariana: „Nu am ce să văd la tine!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam...

Cutremur de mare adâncime în zona seismică Vrancea, miercuri dimineață

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies