Kinga își îndreaptă atenția către un alt concurent din Casa iubirii! "Sunt foarte dezamăgit de ea" Aflați cum va reacționa Radu, miercuri, 27 aprilie 2022, într-o nouă ediție, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Kinga vrea sa-l dea uitarii pe Radu si sa cunoasca si alti baieti in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga pare să fi renunțat definitiv la Radu și are de gând să își îndrepte atenția și către alți concurenți pentru a-i cunoaște mai bine.

Încă din primele ediții ale emisiunii Casa iubirii, Kinga s-a simțit atrasă de Radu. Cei doi concurenți s-au chemat reciproc în camera roșie, acolo unde au încercat să se cunoască mai bine și să descopere detalii inedite din culisele vieții lor personale. Deși păreau din ce în ce mai apropiați, la un moment dat, între Kinga și Radu au început să apară mici neînțelegeri care au dus de curând la separarea lor.

Mai mult decât atât, frumoasa Kinga are de gând să cunoască și alți băieți din Casa iubirii.

Kinga își îndreaptă atenția către un alt concurent din Casa iubirii!

În cadrul ediției de duminică a emisiunii Casa iubirii, Kinga a mărturisit că își dorește să-l uite pe Radu, să încheie acest capitol și să meargă mai departe în competiție pentru a cunoaște și alți băieți. Tânăra a declarat săptămâna trecută faptul că Radu nu o mai face fericită și mai mult decât atât blondina a subliniat că a greșit în momentul în care a decis să îl cunoască pe el și să se apropie din ce în ce mai mult.

Dacă atunci Kinga a dezvăluit că își dorește să își îndrepte atenția spre Robert și spre Sorin pentru a-i cunoaște mai bine, în ediția de miercuri această îl va chema în camera roșie pe Cătălin, căruia îi va dărui un sandviș pregătit cu mâinile ei.

casa iubirii

Kinga si Catalin, in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Momente emotionante in Casa iubirii! Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Iată cum a reacționat tânărul! "Să lupte ea pentru mine acum"

Pe de altă parte, Radu se va arată extrem de gelos și își va exprima regretul pentru faptul că a pierdut-o pe Kinga, despre care avea o părere foarte bună inițial și chiar își dorea o relație serioasă cu ea. În cele din urmă, Andreea Mantea îi aduce față în față pe cei doi foști iubiți și le propune să rămână măcar prieteni, însă Radu mărturisește că nu crede că ar putea. Aflați ce se va întâmpla între cei doi miercuri, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la ora 10:00 și 17:00, la Kanal D!

casa iubirii

Radu, dezamagit de Kinga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să mă îndepărtez” Mai vrea sau nu să formeze un cuplu cu el

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Momente emotionante in Casa iubirii! Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Iată cum a reacționat tânărul! "Să lupte ea pentru mine acum"

Zelenski 'forjează' puternic pe ideea înființării unui tribunal special pentru judecarea Rusiei

Momente emotionante in Casa iubirii! Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Iată cum a reacționat tânărul! "Să lupte ea pentru mine acum"

Interviu exclusiv! Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: "Îmi este dor de Sorin!" Fosta concurentă face dezvăluiri în premieră despre experiența din cadrul reality-show-ului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies