Interviu exclusiv! Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: "Îmi este dor de Sorin!" Fosta concurentă face dezvăluiri în premieră despre experiența din cadrul reality-show-ului

,
Bianca Mitroi, interviu exclusiv

Bianca Mitroi, dezvaluiri in premiera despre culisele Casa Iubirii

Bianca Mitroi a povestit în exclusivitate pentru kanald.ro despre experiența de la Casa Iubirii și dorința de a-și întemeia o familie.


In articol:

Bianca Mitroi a fost prima concurentă eliminată din reality show-ul Casa Iubirii, însă artista povestește că tot ce a trăit acolo a fost la intensitate maxima și își dorește cu ardoare să își întemeieze o familie, acesta fiind și motivul pentru care a venit.

Fosta concurenta a mărturisit că sentimentele ei pentru Sorin sunt la fel de puternice și crede în povestea lor care a început în cadrul reality-show-ului.

Bianca Mitroi vrea sa isi intemeieze o familie

Cine este Bianca Mitroi, cea care a castigat inimile telespectatorilor Casa Iubirii? Sunt foarte mulți cei care te vor înapoi în emisiune.

Bianca Mitroi: "Bianca este un om simplu, curat sufletește și cu credință în Dumnezeu. Oamenii de acasă au văzut dincolo de chipul meu și m-au îndrăgit încă de la început."

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre relația cu Kinga de la Casa Iubirii. Mesajul dur al concurentei eliminate: "Nu mușca mâna care te hrănește!"

Cine este, in realitate, Bianca Mitroi de la Casa Iubirii

Cine este, de fapt, Bianca Mitroi de la Casa Iubirii

De la ce vârstă ai început să canti și cine ți-descoperit talentul muzical?

Bianca Mitroi: "Am început să cânt de micuță împreună cu bunicul meu care are cel mai frumos glas. Profesorii și colegii mei mă puneau mereu să cant și îmi spuneau adesea că trebuie să duc acest talent mai departe."

Unde a copilărit Bianca și cum este viață ei departe de familie pentru că bănuim că nu ajungi foarte des acasă

Bianca Mitroi: "Eu am copilărit la țară, în Braniștea, Mehedinți până la vârsta de 19 ani când am plecat la Timișoara pentru a urma o facultate.

Viața departe de familie este apăsătoare. Mă simt singură de cele mai multe ori. Îmi lipsește enorm prezenta bunicilor, noi având o legătură foarte strânsă. În prezent, locuiesc în București, însă indiferent de ce se întâmplă, o dată pe lună tot ajung acasă."

Bianca Mitroi: "Am intrat cu speranțe și vise care mi-au fost spulberate"

Ai intrat cu speranțe, cu așteptări și totodată ai fost o nouă Bianca, iar acum ai ieșit o altă Bianca, poate dezamăgită, însă mult mai calită, mult mai matură și mai atentă la oamenii din jur. Ce nu ai mai repeta daca ar fi să intri din nou în Casa Iubirii?

Bianca Mitroi il asteapta pe Sorin de la Casa Iubirii

Bianca Mitroi, interviu exclusiv despre Casa Iubirii

Bianca Mitroi: "Am realizat că trebuie să fiu mult mai atentă la ce este în jurul meu și să nu mai cred că toți oamenii sunt buni. Îmi pare rău că nu m-am concentrat mai mult pe dragoste. Am intrat cu speranțe și vise care mi-au fost spulberate. Nu consider că am greșit cu ceva având răbdare cu mine. Daca ar fi să revin aș fi mult mai atenta la fețele reale ale oamenilor!"

Ești un om fin, elegant, cu foarte mult bun simț, așa te-a perceput publicul. De ce crezi că toate aceste calități au fost interpretate și traduse ca fiind atribute unui "om fals"?

Ce spune Bianca Mitroi despre experienta de la Casa Iubirii

Bianca Mitroi, dezvaluiri despre experienta de la Casa Iubirii

Bianca Mitroi: "Consider că multe persoane s-au temut de caracterul meu puternic și au încercat să mă înlăture. În puținul timp petrecut acolo, am arătat lucruri care nu au nicio legătură cu falsitatea. Critica nu poate fi evitată, am învățat să nu mai pun la suflet."

Ești o tânără pe cât de talentata, pe atât de frumoasă. De unde ai moștenit toate trăsăturile pe care le ai?

Bianca Mitroi: "Frumusețea am moștenit-o de la mama și de la mătușa, iar talentul este un dar de la Dumnezeu și muncesc pentru a deveni o versiune mai bună a mea. Momentan nu aș schimba la mine. Sunt mulțumită de cum m-a lasat Dumnezeu, vor mai exista ajustări, dar totul pe natural.

Ce spune Bianca Mitroi despre ce se intampla la Casa Iubirii

Bianca Mitroi, dezvaluiri in premiera despre culisele de la Casa Iubirii

A plâns Bianca după ce a fost eliminata? Care a fost primul gând, primul impuls? 

Bianca Mitroi: "Cel mai mare impuls a fost de a iubi cu adevărat și de a-mi întemeia o familie. Sunt într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte tare asta. Am considerat că este în regulă să cunosc un om cu pasi mici dar siguri. Bianca a fost ranita de prea multe ori în dragoste, dar nu și-a pierdut niciodată speranța deoarece cred că în viață totul e cu un scop. Chiar daca am suferit, m-am ridicat. Stiu că drumul meu este undeva acolo. Cred că eu si Sorin mai avem lucruri de spus. Ochii lui mi-au transmis asta."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să mă îndepărtez” Mai vrea sau nu să formeze un cuplu cu el

Clubul select - România, Italia, Portugalia, Slovacia şi Bulgaria cer să poată vinde mașini pe benzină și motorină și după 2035

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de nuntă! Iată ce a mărturisit celebra actriță care se pregătește intens pentru...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies