Momente emotionante in Casa iubirii! Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Iată cum a reacționat tânărul! "Să lupte ea pentru mine acum"

,
casa iubirii

Andreea Mantea, surpriza pentru Sorin astazi in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sorin a primit o scrisoare din partea Biancăi Mitroi! Tânărul, vizibil emoționat a citit rândurile scrise de cea pe care și-a dorit enorm să o cunoască.

Deși a părăsit competiția, Bianca Mitroi încă reușește să-i surprindă pe concurenții aflăți încă în Casa iubirii. Invitată săptămâna trecută în platoul Teo Show, imediat după ce a părăsit competiția Casa iubirii, Bianca Mitroi a mărturisit cu emoție în glas faptul că regretă enorm că a fost eliminată deoarece și-ar fi dorit să continue să-l cunoască pe Sorin, întrucât a realizat că îl place și că s-ar vedea într-o relație cu el.

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă i-a trimis lui Sorin o scrisoare prin intermediul căreia i-a transmis tot ceea ce n-a reușit să-i spună în Casa iubirii.

Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Cum a reacționat tânărul

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Sorin a primit scrisoarea de dragoste din partea Biancăi. Andreea Mantea a fost cea care i-a înmânat scrisoarea și i-a propus să o citească dacă vrea în față tuturor celor din casă, pentru a află ceea ce își dorește de această dată Bianca de el.

casa iubirii

Sorin a citit scrisoarea dijn partea Biancai Mitroi in fata tuturor celor din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Veste tristă în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut anunțul! "Nu i-am mai permis să intre în emisiune" Un concurent a fost descalificat! Iată motivul neașteptat care a dus la descalificarea lui!

Vizibil emoționat și cu glasul tremurând, Sorin a deschis plicul în care se află scrisoarea trimisă de Bianca și treptat a fost nevoit să își stăpânească greu lacrimile provocate de rândurile scrise de cea pe care și el și-o dorea drept partenera în Casa iubirii, pentru a formă un cuplu.

casa iubirii

Sorin s-a abtinut cu greu sa nu planga in timp ce a citit scrisoarea Biancai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toți concurenții au fost șocați de gestul uluitor la care a recurs Bianca Mitroi și au concluzionat faptul că tânăra nu își dorește decât să revină în Casa iubirii cu orice preț, iar aparentul ei interes pentru Sorin este doar un pretext pentru a reintră în emisiune. Pe de altă parte, Sorin s-a arătat extrem de emoționat și a fost impresionat de rândurile scrise de Bianca în scrisoare. Tânărul a dat de inteles că si el isi doreste ca Bianca sa revină in emisiune pentru a mai da o sansă relatiei lor. 

"Aș vrea să vină mai mult să dovedească lucrurile astea, să-și dovedească vorbele și de data asta să lupte ea pentru mine! Consider că i-am arătat intențiile mele și ea a lăsat un semn de întrebare!", a spus Sorin, dupa ce a citit scrisoarea trimisa de Bianca.

Citeste si: Interviu exclusiv! Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: "Îmi este dor de Sorin!" Fosta concurentă face dezvăluiri în premieră despre experiența din cadrul reality-show-ului

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre relația cu Kinga de la Casa Iubirii. Mesajul dur al concurentei eliminate: "Nu mușca mâna care te hrănește!"

Vladimir Putin dă semne că cedează în Ucraina: 'Va trebui să ajungem la un acord!'

EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre relația cu Kinga de la Casa Iubirii. Mesajul dur al concurentei eliminate: "Nu mușca mâna care te hrănește!"

Interviu exclusiv! Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: "Îmi este dor de Sorin!" Fosta concurentă face dezvăluiri în premieră despre experiența din cadrul reality-show-ului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies