Kanal D Romania: Misiune pentru oameni și spitale VIDEO

,

Solidaritatea este, în această perioadă, tot ceea ce putem face mai bun sprijinindu-i pe ceilalţi şi înseamnă chiar vieţi salvate. Un ajutor extrem de binevenit oferă Turcia ţării noastre. Peste 33.000 de produse au fost donate, iar, printre ele, se numără echipamente de protecţie pentru medici, dar şi electrocasnice pentru dotarea spitalelor şi a centrelor de carantină.


In articol:

”Cu puţin timp în urmă am transmis rugămintea către mai multe ambasade pentru a primi sprijin pentru spitalele din Bucureşti şi pentru direcţiile noastre de asistenţă socială. Iată că a venit un răspuns consistent din partea Turciei prin doamna ambasador, prin preşedintele asociaţiei oamenilor de afaceri turci”, a afirmat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Printre produsele donate se numără echipmente, obiecte de mobilier, frigidere, maşini de spălat, aşternuturi, toate necesare în spitale, dar şi în centrele de carantină.

Una dintre cele mai importante arme în lupta cu coronavirusul este solidaritatea - crede cu tărie Ambasadorul Turciei în România, doamna Fusun Aramaz, a transmis şi un mesaj.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

”Guvernul Turciei a asigurat deja mai multe transporturi de echipamente medicale, la cererea autorităţilor române. Lucrul cel mai important este solidaritatea şi solidaritatea între ţările prietene. Solidaritatea globală este cheia pentru a putea depăşi această criză în toată lumea”, a declarat Excelenţa Sa, doamna Füsun ARAMAZ, Ambasador al Republicii Turcia în România.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Un rol extrem de important în realizarea acestei donaţii l-a avut Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din ţara noastră.

”Vrem să îi sprijinim pe cei care suferă în această pandemie şi, în mod special, pe cei care luptă în prima linie: cadrele medicale. Pentru nevoile lor, pentru uzul zilnic al lor, am încercat să contribuim şi noi cu materialele pe care le folosesc zi de zi şi de care duceau lipsă în momentul de faţă, deşi autorităţile locale şi centrale depun un efort foarte mare”, a precizat Güven Güngör, presedintele TIAD.

Sprijinul a venit din partea membrilor Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci, inclusiv din partea Kanal D România, cu o importantă contribuţie.

Aceasta este doar una dintre campaniile susţinute de postul nostru de televiziune, pentru care implicarea si respectul înseamnă enorm.

Mesajul transmis de dl. Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania

”Facem tot posibilul să-i sprijinim pe români în aceste zile, să acordăm respect ţării în care funcţionăm de 13 ani, nu doar prin informarea corectă a oamenilor, ci şi prin donaţiile noastre în orice fel, ori de câte ori este nevoie. Este un semn de consideraţie şi de profundă speranţă că sprijinul nostru va fi util pentru români să depăşească această perioadă dificilă”, a afirmat dl. Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Citeste si: Coronavirus: Încă 17 decese în România. Bilanțul ajunge la 246

Citeste si: Poți cumpăra miel de Paște în timpul pandemiei? Precizările Poliției Române

Citeste si: Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kanal D isi pastreaza suprematia pe toate segmentele de public, cu „Survivor Romania”!

COVID-19 - Cea mai neagră săptămână în Mexic

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Tensiuni mari in tabara Faimosilor! "Jador face pe nebunul!" Aflati ce se va intampla ASTAZI, 17 ianuarie, intr-un nou joc de recompensa plin de adrenalina, la...

Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies